Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€

LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ

Σας παρουσιάζουμε κάτι πραγματικά καινοτόμο στην αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη!

Στο BBSkin, προσφέρουμε δύο εξαιρετικά μηχανήματα για τη λέιζερ αποτρίχωση, το Laser Αλεξανδρίτη του οίκου Candela και το Laser Αλεξανδρίτη Motus Moveo AX του οίκου Deka. Η αποτρίχωση με λέιζερ Alexandrite αποτελεί την πιο αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδο για την απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου ή του σώματος.

Αυτή η τεχνολογία είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες, καθώς και για κάθε τύπο δέρματος και τριχοφυΐας.Επιλέγοντας την αποτρίχωση με λέιζερ Alexandrite στο BBSKin, επιλέγετε την υψηλότερη ποιότητα και αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με την ασφάλεια και την άνεση για το δέρμα σας.


Το DEKA Motus AX είναι το μόνο ανώδυνο laser Αλεξανδρίτη που είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία λεπτών και ανοιχτόχρωμων μαλλιών. Στην πραγματικότητα, κανένας άλλος τύπος laser δεν είναι σε θέση να συνδυάσει αποτελεσματική απορρόφηση μελανίνης (στα 755 nm-αλεξανδριτη), υψηλή ισχύ αιχμής (πάνω από 6.000 W) και δυνατότητα επιλογής μικρού μήκους παλμού (μέχρι 2 ms).

Δεν είναι διοδικό, δεν είναι IPL!

Απλά, με το Motus AX έχουμε όλα τα πλεονεκτήματα αποτρίχωσης με laser Αλεξανδρίτη αλλά χωρίς περιορισμούς! 100% ανώδυνη αποτρίχωση!

Το μόνο πράγμα που ο καθένας λέει για την αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη είναι ο πόνος. Το Motus AX όχι μόνο υπόσχεται να δουλεύει εξίσου καλά για όλους τους τόνους του δέρματος, αλλά να είναι 100% "ανώδυνο". 

To σημαντικότερο πρόβλημα στην αποτρίχωση με laser με τα παλιά μηχανήματα Αλεξανδρίτη είναι ότι όσο πιο σκούρο δέρμα τόσο πιο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσουμε την τριχοφυΐα γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να προκαλέσουμε έγκαυμα στην επιδερμίδα.Το Μοtus έχει ξεπεράσει τους περιορισμούς και τις δυσκολίες του παραδοσιακού Αλεξανδρίτη για αποτρίχωση διατηρώντας παράλληλα όλα τα πλεονεκτήματα.

Tο Motus AX είναι η πρώτη σημαντική ανακάλυψη στην αποτρίχωση με laser.

Πως δουλεύει:

Το Motus AX είναι το πρώτο laser Αλεξανδρίτη υψηλής ταχύτητας με τεχνολογία Moveo. Το Moveo, ιταλικό για την κίνηση, περιλαμβάνει μια χειρολαβή με μια ψήκτρα στο άκρο της κυλινδρικού σχήματος που μειώνει την απώλεια ενέργειας στο δέρμα καθιστώντας τη μετάδοση αποτελεσματικότερη . Η μέθοδος εφαρμογής της κεφάλης, η οποία είναι "εν κινήσει", προκαλεί βαθμιαία θέρμανση των ζωτικών τμημάτων των τρίχων που οδηγούν στην καταστροφή του τριχικου θύλακα με τρόπο που είναι ανώδυνος και ασφαλής για τον ασθενή.


Με την παλιά μέθοδο που χρησιμοποιούν τα laser αλεξανδρίτη που έχουν την κεφαλή spot by spot έχουμε μια απώλεια ενέργειας 20%- 30%, λόγω της απόστασης της κεφάλης από το δέρμα. Με την κεφαλή moveo η απορρόφηση αγγίζει το 100 % άρα έχουμε πιο γρήγορα αποτελέσματα και λιγότερες συνεδρίες.


Παρ ’όλα αυτά, το Motus AX Alexandrite μας δίνει την επιλογή να επιλέξουμε την κεφαλή spot by spot ή την κεφαλή Moveo.


H τεχνολογία όχι μόνο είναι ασφαλέστερη και (τολμάμε να πούμε - τελικά) αποτελεσματική στους πιο σκούρους τόνους του δέρματος ή στις πιο ανοιχτόχρωμες τρίχες, αλλά είναι ουσιαστικά απαλλαγμένη από πόνο.


Το Motus AX κατασκευάζεται από τον κορυφαίο κατασκευαστή αισθητικών laser της Ευρώπης, DEKA.

Συχνές ερωτήσεις


Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ενώ είναι δυνατό να δείτε τα αποτελέσματα ήδη μετά από μία συνεδρία, είναι πιο πιθανό ότι θα χρειαστείτε 6 ή 8 συνεδρίες για να επιτύχετε πραγματικά μόνιμη αντιμετώπιση της τριχοφυίας. Ο ακριβής όμως αριθμός συνεδριών που χρειάζεται κάθε άνθρωπος για την εξάλειψη της τριχοφυΐας του, εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων. Από το σημείο στο οποίο θα γίνει η αποτρίχωση, τον τύπο της τρίχας του, το χρώμα του δέρματός του, από ορμονικούς και κληρονομικούς παράγοντες.

Μετα από την 6η συνεδρία το αποτέλεσμα μπορεί να φτάσει το 80%.

Γιατί ορισμένες περιοχές χρειάζονται περισσότερες συνεδρίες από άλλες;

Το Laser καταστρέφει την τρίχα που βρίσκεται στο στάδιο της Αναγένεσης (ανάπτυξης), τη στιγμή δηλαδή που διαθέτει την μέγιστη συγκέντρωση Μελανίνης.. Είναι σημαντικό να προγραμματίσετε επαναλαμβανόμενες θεραπείες για να αντιμετωπίσετε όσο το δυνατόν περισσότερες τρίχες κατά την περίοδο ανάπτυξής τους. Ένας άλλος λόγος για περισσότερες συνεδρίες μπορεί να είναι ορμονικός. Περιοχές όπως το άνω χείλος,το πηγούνι,οι γλουτοί και οι μηροί είναι ορμονοεξαρτώμενες περιοχές. Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι περιοχές μπορεί να απαιτούν περισσότερες συνεδρίες καθώς οι τρίχες μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο δραστήριες λόγω ορμονικών διακυμάνσεων.

Κάθε πότε πρέπει να κάνω αποτρίχωση;

Συνήθως, το χρονικό διάστημα μεταξύ των συνεδριών Laser είναι ανά 40 ημέρες. Αυτό βεβαίως εξαρτάται από την ανατομική περιοχή και την αλλαγή στον ρυθμό ανάπτυξης της τρίχας. Όσο προχωράει η θεραπεία, το διάστημα μεταξύ των συνεδριών μεγαλώνει. Καθώς αυξάνεται ο αριθμός των συνεδριών, αντίστοιχα μειώνεται και η συχνότητα των συνεδριών.

Είναι μόνιμο;

Η τριχοφυΐα σας θα μειωθεί ΜΟΝΙΜΑ σε ποσοστό από 60 έως 90%, ανάλογα με το χρώμα της τρίχας, την περιοχή εφαρμογής και το χρώμα του δέρματος σας. Οι υπόλοιπες τρίχες θα είναι πιο απαλές, πιο "ανοιχτές" και θα εμφανίζονται όλο και πιο αραιά. Έτσι, ακόμη και για τις λίγες τρίχες που θα παραμείνουν, συνήθως μια θεραπεία συντήρησης τον χρόνο αρκεί για να απαλλαγείτε!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ LASER ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ              

 • Ξύρισμα της περιοχής εφαρμογής του laser 1-2 ημέρες πριν την αποτρίχωση
 • Να έχει παρέλθει διάστημα 4-6 εβδομάδων από εφαρμογή αποτρίχωσης με κερί ή ρεύμα
 • Να έχει σταματήσει η χορήγηση οποιουδήποτε φαρμάκου που προκαλεί φωτοευαισθησία στο δέρμα
 • Να μην γίνεται χρήση αποσμητικών προ της θεραπεία.
 • Δέρμα που είναι μαυρισμένο από ηλιοθεραπεία ή solarium δεν γίνεται εφαρμογή laser για διάστημα 4 εβδομάδων

ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ LASER ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ              

 • Αμέσως μετά την αποτρίχωση με laser θα υπάρχει ερυθρότητα της περιοχής, η οποία μπορεί να διαρκέσει κάποιες ώρες μέχρι και 2 ημέρες
 • Αν αισθανθείτε κάυσο ή ερεθισμό της περιοχής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενυδατική ή αναπλαστική κρέμα
 • Αν έχετε κάνει εφαρμογή laser στο πρόσωπο εφαρμόστε αντηλιακή κρέμα με SPF 30 τουλάχιστον
 • Αποφύγετε το ζεστό ντούζ, ατμόλουτρα και σάουνα για τουλάχιστον 24 – 48 ώρες
 • Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο για 14 μέρες τουλάχιστονΑποφύγετε peeling ή την τριβή (ξύσιμο) της συγκεκριμένης περιοχής
 • Το ξύρισμα της περιοχής δεν επιτρέπεται στο ενδιάμεσο των συνεδριών
 • Το σκούπισμα της περιοχής να γίνεται ταμποναριστά χωρίς να τρίβουμε την πετσέτα.

Πάδια – Μπικίνι full – Μασχάλες – Άνω χείλος -Γραμμή κοιλιάς

150.00 €

Πάδια – Μπικίνι full – Μασχάλες - Χέρια – Άνω χείλος -Γραμμή κοιλιάς

180.00 €

Μπικίνι full – Μασχάλες

50.00 €

Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι τα Skinboosters;
Πόση διάρκεια έχει το Botox;
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;