Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€
  • Αρχική
  • /
  • Blog
  • /
  • ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ VS ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ VS ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Καθημερινά, θα βρω τουλάχιστον μια δημοσίευση  στα social media που θα αφορά την δερμοαποξεση-μικροδερμοαποξεση για την οποία καποιοι για λογους καθαρα marketing την ονόμασαν ιατρικό καθαρισμό προσώπου! Αρχικά,να αναφέρω ότι  η μοναδική ειδικότητα που ασχολείται με τον σωστό χειρισμό του προσώπου και την ακολουθία των σταδίων στον καθαρισμο προσώπου είναι κλάδος της αισθητικής. ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ VS […]

Καθημερινά, θα βρω τουλάχιστον μια δημοσίευση  στα social media που θα αφορά την δερμοαποξεση-μικροδερμοαποξεση για την οποία καποιοι για λογους καθαρα marketing την ονόμασαν ιατρικό καθαρισμό προσώπου!

Αρχικά,να αναφέρω ότι  η μοναδική ειδικότητα που ασχολείται με τον σωστό χειρισμό του προσώπου και την ακολουθία των σταδίων στον καθαρισμο προσώπου είναι κλάδος της αισθητικής.

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ VS ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Καθαρισμός Προσώπου: Είναι μια εν τω βαθει καθαριστική και ενυδατική θεραπεία για το πρόσωπό σας που χρησιμοποιεί μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, εργαλείων και μεθόδων ανάλογα με την κατάσταση του δέρματός σας.
   Μικροδερμοαπόξεση: Μια έντονη θεραπεία απολέπισης ,για να αφαιρέσετε το επιφανειακό στρώμα του δέρματός σας. Χρησιμοποιείται καλύτερα για τη θεραπεία των κηλίδων ηλίου, των ουλών, των μαύρων σημείων, των ραγάδων και των ουλών.

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ
Η δερμοαποξεση μπορεί να απομακρύνει αποτελεσματικά το ανώτερο, νεκρό στρώμα του δέρματος. Δεν μπορεί να αφαιρέσει μόνιμα καμία ουλή ακμής, ραγάδα, ρυτίδα, πανάδα, αλλά μπορεί να μειώσει την εμφάνισή τους ανανεώνοντας το δέρμα συνολικά.
H δερμοαπόξεση, επίσης αναφερόμενη ως μηχανική απολέπιση, είναι μια αισθητική μη επεμβατική διαδικασία, η οποία εκτελείται στο ιατρειο ή ινστιτούτο αισθητικής από εκπαιδευμένη αισθητικό χωρίς την παρουσία ιατρού.

Σε μια σειρά τεσσάρων έως έξι θεραπειών, βοηθά στην αποκατάσταση της νεανικής λάμψης και της εμφάνισης του δέρματος, εξομαλύνοντας την ανώμαλη υφή που προκαλείται από τη γήρανση, τη ζημία από τον ήλιο ή τις ουλές. Σε όλη τη σειρά θεραπειών αναμένεται να παρατηρηθεί μείωση του μεγέθους των πόρων, μείωση των δευτερευουσών ατελειών και γενικά υγιέστερη χροιά. Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής και δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες εκτός από έντονη ερυθρότητα της πρώτες ώρες.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ο καθαρισμός προσώπου εφαρμόζεται  για να αφαιρέσετε το σμήγμα που συσσωρεύεται στους πόρους σας (μαύρα στίγματα). Η θεραπεία αρχίζει με απολέπιση και στην συνέχεια ακολουθεί το ατμόλουτρο και η εξαγωγή του σμήγματος. Ολοκληρώνεται με μια αναζωογονητική μάσκα, ακολουθούμενη από μια πλούσια σε θρεπτικά συστατικά ενυδατική κρέμα, που βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας του δέρματός σας. Το δέρμα σας θα το αισθάνεστε πιο μαλακό και θα φαίνεται πιο ομαλό μετά από μια βαθιά θεραπεία καθαρισμού των πόρων. Η θεραπεία του καθαρισμού των πόρων βοηθάει στον έλεγχο της ακμής και την ισορροπία του σμήγματος.

ΤΕΛΙΚΑ,ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ;

O καθαρισμός προσώπου συνισταται για την θεραπεία της ακμής,την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων ή εάν το δέρμα χρειάζεται να ενυδατωθεί ή να ανανεωθεί. Καθώς και για την ρύθμιση της λιπαρότητας.

Ενώ η δερμοαποξεση είναι καλύτερη στην μείωση των ουλών της ακμής, των λεπτών γραμμών και άλλων επιφανειακών ατελειών του δέρματος.

Στην ίδια κατηγορία
Ροδόχρους ακμή VS Kόκκινο δέρμα. Ποιες οι διαφορές;

Η ροδόχρους ακμή είναι μια χρόνια, φλεγμονώδης διαταραχή του δέρματος που επηρεάζει έως και το 10% του ενήλικου πληθυσμού. Καθώς βρίσκεται μέσα στην «οικογένεια» της υπερευαισθησίας του δέρματος, οι πάσχοντες περιγράφουν δυσάρεστες αισθήσεις όπως τσούξιμο και αίσθημα καύσου .Εκτός από αυτά τα συμπτώματα εμφανίζουν συνήθως εικόνα έξαψης και σημάδια διάχυτης ερυθρότητας των μάγουλων, του πηγουνιού, […]

«FILLER FATIGUE»…ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ?

Τα υπερβολικά γεμάτα χείλη και μάγουλα είναι μια τάση ομορφιάς που απλά δεν θα σταματήσει. Οι επιρροές από την διάσημη οικογένειά Kardashian την βοήθησαν να γίνει ολοένα και συχνότερη η χρήση των filler (υαλουρονικό) του προσώπου. Όσο περισσότερο βομβαρδιζόμαστε με φωτογραφίες από τέλεια φουσκωτά χείλη και ζυγωματικά στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, τόσο περισσότερο αναρωτιόμαστε: Υπάρχει […]

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ:ΤΑ 7 ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ

Το πλύσιμο του προσώπου σας φαίνεται αρκετά απλό, έτσι; Ρίχνετε νερό στο πρόσωπό σας με λίγο καθαριστικό προσώπου και ξεπλένετε. Είναι αυτός όμως ο σωστός τρόπος;Ο σωστός καθαρισμός του προσώπου εμποδίζει την εξάπλωση της ακμής, μπορεί να βελτιώσει την υγεία του δέρματος και μπορεί ακόμη και να μειώσει τη φλεγμονή του δέρματος από το  μικρόβιο […]

Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι

Στο BBSkin Dermatology & Laser επιλέξαμε να χρησιμοποιούμε ένα εξειδικευμένο πιστόλι μεσοθεραπείας, σχεδιασμένο από τον άνθρωπο που ανακάλυψε τη μεσοθεραπεία, τον  Dr. Michael Pistor. Όταν αναφερόμαστε στη μεσοθεραπεία, κανένα όνομα δεν είναι πιο συνδεδεμένο με την αποτελεσματικότητα και την εμπειρία, από το Pistor. Ο Δρ. Michel Pistor, εκτός από εφευρεύτης της μεσοθεραπείας, είναι και εφευρέτης […]

Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;
Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του Profhilo και των fillers;