Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€
  • Αρχική
  • /
  • Blog
  • /
  • ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ VS ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ VS ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Καθημερινά, θα βρω τουλάχιστον μια δημοσίευση  στα social media που θα αφορά την δερμοαποξεση-μικροδερμοαποξεση για την οποία καποιοι για λογους καθαρα marketing την ονόμασαν ιατρικό καθαρισμό προσώπου! Αρχικά,να αναφέρω ότι  η μοναδική ειδικότητα που ασχολείται με τον σωστό χειρισμό του προσώπου και την ακολουθία των σταδίων στον καθαρισμο προσώπου είναι κλάδος της αισθητικής. ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ VS […]

Καθημερινά, θα βρω τουλάχιστον μια δημοσίευση  στα social media που θα αφορά την δερμοαποξεση-μικροδερμοαποξεση για την οποία καποιοι για λογους καθαρα marketing την ονόμασαν ιατρικό καθαρισμό προσώπου!

Αρχικά,να αναφέρω ότι  η μοναδική ειδικότητα που ασχολείται με τον σωστό χειρισμό του προσώπου και την ακολουθία των σταδίων στον καθαρισμο προσώπου είναι κλάδος της αισθητικής.

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ VS ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Καθαρισμός Προσώπου: Είναι μια εν τω βαθει καθαριστική και ενυδατική θεραπεία για το πρόσωπό σας που χρησιμοποιεί μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, εργαλείων και μεθόδων ανάλογα με την κατάσταση του δέρματός σας.
   Μικροδερμοαπόξεση: Μια έντονη θεραπεία απολέπισης ,για να αφαιρέσετε το επιφανειακό στρώμα του δέρματός σας. Χρησιμοποιείται καλύτερα για τη θεραπεία των κηλίδων ηλίου, των ουλών, των μαύρων σημείων, των ραγάδων και των ουλών.

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ
Η δερμοαποξεση μπορεί να απομακρύνει αποτελεσματικά το ανώτερο, νεκρό στρώμα του δέρματος. Δεν μπορεί να αφαιρέσει μόνιμα καμία ουλή ακμής, ραγάδα, ρυτίδα, πανάδα, αλλά μπορεί να μειώσει την εμφάνισή τους ανανεώνοντας το δέρμα συνολικά.
H δερμοαπόξεση, επίσης αναφερόμενη ως μηχανική απολέπιση, είναι μια αισθητική μη επεμβατική διαδικασία, η οποία εκτελείται στο ιατρειο ή ινστιτούτο αισθητικής από εκπαιδευμένη αισθητικό χωρίς την παρουσία ιατρού.

Σε μια σειρά τεσσάρων έως έξι θεραπειών, βοηθά στην αποκατάσταση της νεανικής λάμψης και της εμφάνισης του δέρματος, εξομαλύνοντας την ανώμαλη υφή που προκαλείται από τη γήρανση, τη ζημία από τον ήλιο ή τις ουλές. Σε όλη τη σειρά θεραπειών αναμένεται να παρατηρηθεί μείωση του μεγέθους των πόρων, μείωση των δευτερευουσών ατελειών και γενικά υγιέστερη χροιά. Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής και δεν υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες εκτός από έντονη ερυθρότητα της πρώτες ώρες.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ο καθαρισμός προσώπου εφαρμόζεται  για να αφαιρέσετε το σμήγμα που συσσωρεύεται στους πόρους σας (μαύρα στίγματα). Η θεραπεία αρχίζει με απολέπιση και στην συνέχεια ακολουθεί το ατμόλουτρο και η εξαγωγή του σμήγματος. Ολοκληρώνεται με μια αναζωογονητική μάσκα, ακολουθούμενη από μια πλούσια σε θρεπτικά συστατικά ενυδατική κρέμα, που βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας του δέρματός σας. Το δέρμα σας θα το αισθάνεστε πιο μαλακό και θα φαίνεται πιο ομαλό μετά από μια βαθιά θεραπεία καθαρισμού των πόρων. Η θεραπεία του καθαρισμού των πόρων βοηθάει στον έλεγχο της ακμής και την ισορροπία του σμήγματος.

ΤΕΛΙΚΑ,ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ;

O καθαρισμός προσώπου συνισταται για την θεραπεία της ακμής,την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων ή εάν το δέρμα χρειάζεται να ενυδατωθεί ή να ανανεωθεί. Καθώς και για την ρύθμιση της λιπαρότητας.

Ενώ η δερμοαποξεση είναι καλύτερη στην μείωση των ουλών της ακμής, των λεπτών γραμμών και άλλων επιφανειακών ατελειών του δέρματος.

Στην ίδια κατηγορία
Πότε πέφτουν οι τρίχες μετά την αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη;

Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος για απαλλαγή της τριχοφυΐας με ΜΟΝΙΜΑ αποτελέσματα.Οι συνεδρίες ,για να φτάσουμε το επιθυμητό, αποτέλεσμα είναι κατά μέσο όρο 8 συνεδρίες ανά 40 ημέρες. Διαδικασία O χειριστής σαρώνει με το laser όλη την περιοχή, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα σύστημα ψύξης, ώστε να γίνεται ακόμα πιο ανώδυνη η διαδικασία. […]

Laser : 7 μύθοι και παρανοήσεις της αποτρίχωσης

Έχουμε όλοι μια ενοχλητική τρίχα κάπου που θα θέλαμε να ξεφορτωθούμε. Η αποτρίχωση με laser είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αφαιρέσετε τις τρίχες μόνιμα από το σώμα.Ολο και περισσότερες γυναίκες που επιλέγουν αυτή τη θεραπεία σε σχέση με άλλες μεθόδους όπως η αποτρίχωση με κερί και η κρέμα αποτρίχωσης. Ωστόσο, παρόλο […]

Ούλες Ακμής: πείτε ΟΧΙ στην θεραπεία με τα laser!

Η ακμή είναι μια πολύ συνηθισμένη ασθένεια του δέρματος, ενώ το ποσοστό  μεταξύ των εφήβων που εμφανίζουν ακμή είναι έως και 80% . Η ατροφική ουλή αποτελεί κοινή επιπλοκή της ακμής, αντιπροσωπεύει το 11% των περιπτώσεων ακμής και επηρεάζει πάρα πολύ την ποιότητα ζωής των ασθενών. Πότε ανακαλύφθηκε το Microneedling; Το 1994, ο Orentreich περιέγραψε […]

Ατοπική Δερματίτιδα: Συμβουλές φροντίδας του ξηρού δέρματος

Εάν έχετε ατοπική δερματίτιδα (έκζεμα), η φροντίδα του δέρματός σας είναι σημαντική για τη συντήρηση και τη θεραπεία της κατάστασης. Το έκζεμα είναι μια αλλεργική δερματική αντίδραση με αποτέλεσμα ένα κόκκινο με φαγούρα εξάνθημα. Στα παιδιά η ατοπική δερματίτιδα συνήθως εμφανίζεται ως ένα εξάνθημα στην περιοχή του προσώπου πριν επεκταθεί στα χέρια και τα πόδια. […]

Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Πολυνουκλεοτίδια: Η Νέα Τάση στη Φροντίδα του Δέρματος
Τι είναι τα Skinboosters;
Πόση διάρκεια έχει το Botox;
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία