Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€
  • Αρχική
  • /
  • Blog
  • /
  • Φυτικό Peeling…βαθιά Βοτανο-απολέπιση.

Φυτικό Peeling…βαθιά Βοτανο-απολέπιση.

Περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας και εφαρμογές σε πάνω από 1600 Ινστιτούτα Αισθητικής σε 40 χώρες μας εξασφαλίζουν τη μοναδική αποτελεσματικότητά του. Αποτελεί το μόνο ελεγχόμενο peeling στην αισθητική δερματολογία, καθώς δεν περιέχει καθόλου οξέα και χημικά πρόσθετα με αποτέλεσμα να μη λεπταίνει το δέρμα, να μη δημιουργεί φωτοευαισθησία και να μην εμφανίζει καμία απολύτως […]

Περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας και εφαρμογές σε πάνω από 1600 Ινστιτούτα Αισθητικής σε 40 χώρες μας εξασφαλίζουν τη μοναδική αποτελεσματικότητά του.

Αποτελεί το μόνο ελεγχόμενο peeling στην αισθητική δερματολογία, καθώς δεν περιέχει καθόλου οξέα και χημικά πρόσθετα με αποτέλεσμα να μη λεπταίνει το δέρμα, να μη δημιουργεί φωτοευαισθησία και να μην εμφανίζει καμία απολύτως παρενέργεια!

Επιπλέον, οι τελευταίες έρευνες Αμερικανών επιστημόνων αποδεικνύουν ότι η πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του δέρματος μειώνεται κατά 80% σε άτομα που εφαρμόζουν τακτικά peeling μεσαίου βαθμού αυτής της κατηγορίας .

Η ποικιλία των τριών επιπέδων του GREEN PEEL®: ήπιο (Green Fresh Up), μέτριο (Green Energy), βαθύ (Green Classic) μας επιτρέπει να επιλέξουμε ακριβώς τη λύση που έχει ανάγκη κάθε δέρμα.

Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους απολέπισης όπως Οξύ της Βιταμίνης Α, χημικά απολεπιστικά και Δερμοαπόξεση, το GREEN PEEL® έχει πολλαπλάσια αποτελέσματα σε μόλις 5 ημέρες.

Πώς λειτουργεί το Green Peel των 5 ημερών;

Το GREEN PEEL® είναι μία μίξη 11 βοτάνων (φύκια, ορυκτά, ένζυμα και βιταμίνες), τα οποία εφαρμόζονται με ειδική τριβή πάνω στην υπο θεραπεια περιοχή.

  • Ενδείκνυται για:
    Ενεργή ακμή, φλεγμονώδη ακμή (κατά αξιολόγηση), φαγεσωρική ακμή, ουλές , καφέ/κόκκινα σημάδια από παλαιότερα σπυράκια, ανάγλυφο δέρμα.
  • Αντενδείξεις:
    Ενεργός έρπης, Δερματίτιδα, Αλλεργία σε βότανα, Παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, Ανοιχτές πληγές, Ταυτόχρονη χρήση θεραπείας με ρετιονοειδή.
  • Περιοχές εφαρμογής:
    Πρόσωπο και Σώμα
  • Συχνότητα Συνεδριών:
    Ανάλογα το επίπεδο , από 1 φορά/μήνα έως 1 φορά/εβδομάδα
  • Πιθανές ενοχλήσεις:
    Τσιμπήματα και ελαφρύς κνησμός για 1-2
Στην ίδια κατηγορία
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων

Τα εξωσώματα προέρχονται από βλαστοκύτταρα και έχει βρεθεί ότι περιέχουν διάφορους αυξητικούς παράγοντες που είναι αναπόσπαστοι στις διαδικασίες επούλωσης του σώματος. Τα βλαστοκύτταρα, το πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια (PRP) και τώρα τα Εξωσώματα αποτελούν μέρος της διαδικασίας αναγεννητικών κυττάρων του δέρματος. Πολλοί άνθρωποι έχουν ακούσει για την περιποίηση προσώπου Vampire PRP που έγινε δημοφιλής από […]

Τι είναι ο Έρπητας Ζωστήρας;

Ο έρπης ζωστήρας (έρπητας ζωστήρας) είναι μια αυτοπεριοριζόμενη κατάσταση που προκαλείται από την επανενεργοποίηση του ιού της ανεμευλογιάς-έρπητα ζωστήρα, ο οποίος αφού προκαλέσει την ανεμοβλογιά σε νεαρά ηλικία, εγκαθίσταται μόνιμα στον οργανισμό μας και παραμένει σε αδράνεια στις απολήξεις των αισθητικών νεύρων του δέρματος. O έρπητας ζωστήρας αναπτύσσεται συχνότερα σε ηλικιωμένους και άτομα που έχουν […]

Πώς λειτουργεί η αποτρίχωση laser…

Η τρίχα περιέχει μελανίνη. Όσο πιο σκουρόχρωμη είναι η τρίχα τόσο μεγαλύτερη είναι και η ποσότητα μελανίνης που περιέχει. Η μελανίνη έχει την ιδιότητα να απορροφά διάφορα μήκη κύματος ακτινοβολίας, ιδίως υπεριώδη ακτινοβολία. Όταν η ακτίνα του λέιζερ χτυπά την τρίχα, η θερμοκρασία της τρίχας ξεπερνά τους 90 βαθμούς Κελσίου κι έτσι «καίγεται» ο θύλακας. […]

Xειμώνας: η καλύτερη εποχή για να ξεκινήσουμε laser αποτρίχωση.

Ίσως θελήσετε να δώσετε επιτέλους μια σοβαρή λύση στην διαδικασία της αποτρίχωσης επιλέγοντας την αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη. Στην εποχή μας  η laser αποτρίχωση θεωρείται η πλέον δημοφιλής μέθοδος αποτρίχωσης, αφού είναι απόλυτα ασφαλής, προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα και είναι πλέον και οικονομικά πολύ πιο προσιτή σε σχέση με το παρελθόν. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως […]

Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;
Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του Profhilo και των fillers;