Στο blog μας συγκρίνουμε την τεχνολογία του Rf Fractional Microneedling με αυτήν του SkinPen. Και τα δύο είναι αποτελεσματικές μεθόδοι για την αναζωογόνηση του δέρματος και την επίλυση προβλημάτων όπως ρυτίδες, μεγέθυνση των πόρων και δυσχρωμίες. Ωστόσο, υπάρχουν διαφορές.
Το Rf Fractional Microneedling χρησιμοποιεί την τεχνολογία της κλασματικής ραδιοσυχνότητας με μικρο-βελόνες για να προκαλέσει μικροσκοπικούς νυγμούς στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και να διεγείρει την παραγωγή ενδογενούς κολλαγόνου. Αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την σύσφιξη του περιγράμματος του προσώπου και τη λείανση ρυτίδων.
Από την άλλη, το SkinPen χρησιμοποιεί την τεχνολογία τραυματισμού της επιδερμίδας με χιλιάδες μικρονυγμούς κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Αυτό προκαλεί τη μέγιστη διέγερση κολλαγόνου στο δέρμα, βελτιώνοντας την υφή και την εμφάνιση του δέρματος.
Και οι δύο μέθοδοι είναι αποτελεσματικές, αλλά η επιλογή μεταξύ τους εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε ατόμου.

Θεραπείες