Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€

Αποτρίχωση Laser Μασχάλες

Η καθημερινή υγιεινή στην περιοχή της μασχάλης επιβάλλει λείο δέρμα γι΄αυτό η τριχοφυΐα στις μασχάλες απασχολεί ιδιαίτερα τις γυναίκες. Ερεθισμοί και κακοσμία είναι από τα συχνότερα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω της τριχοφυΐας γι αυτό και η αποτρίχωση είναι απαραίτητη. Το ξύρισμα είναι μια γρήγορη και οικονομική μέθοδος δυστυχώς όμως αν και τα αποτελέσματα είναι άμεσα […]

Η καθημερινή υγιεινή στην περιοχή της μασχάλης επιβάλλει λείο δέρμα γι΄αυτό η τριχοφυΐα στις μασχάλες απασχολεί ιδιαίτερα τις γυναίκες. Ερεθισμοί και κακοσμία είναι από τα συχνότερα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω της τριχοφυΐας γι αυτό και η αποτρίχωση είναι απαραίτητη.

Το ξύρισμα είναι μια γρήγορη και οικονομική μέθοδος δυστυχώς όμως αν και τα αποτελέσματα είναι άμεσα διαρκούν ελάχιστα.

Η αποτρίχωση με laser στις μασχάλες είναι 100% ασφαλής!

Η πιο συχνή ερώτηση για το laser αποτριχωσης στις μασχάλες είναι αν υπάρχει περίπτωση να επηρεάσει τους λεμφαδένες οι οποίοι συνδέονται με τον μαστό.Η απάντηση είναι ξεκάθαρη.Δεν υπάρχει καμία περίπτωση το Laser να φτάσει στα κατώτατα στρώματα που υπάρχουν οι λεμφαδένες.Στις δεκαετίες που εφαρμόζεται η laser αποτρίχωση, δεν υπάρχει αναφορά για διόγκωση λεμφαδένων. Από την άλλη πλευρά, η χρήση εναλλακτικών μεθόδων αποτρίχωσης με προσωρινά αποτελέσματα όπως κερί – χαλάουα, αποτριχωτικές κρέμες ή ξυραφάκι πολύ συχνά προκαλούν ανεπιθύμητες δερματικές βλάβες

Το laser φτάνει επιλεκτικά μέχρι την ρίζα της τρίχας και απορροφάται από τη μελανίνη αυτής.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται?

Το laser υπόσχεται μείωση τις τριχοφυΐας μετα τις 8 συνεδρίες που αγγίζει σε ποσοστό το 95%.O αριθμός των συνεδριών είναι 8 κατά μέσο όρο, κάθε 40 ημέρες.Για καλύτερα αποτελέσματα το Laser πρέπει να εφαρμοζεται αυστηρά κάθε 40-45 ημέρες γιατί τότε η τρίχα βρίσκεται στην αναγενη φάση και απορροφά μεγάλα ποσοστά ενέργειας.

Γιατί στο BBSKIN η αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη είναι 100% ανώδυνη;

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, λόγω του μηχανημάτος συνεχούς ψυχρού αέρα που εφαρμόζεται ταυτόχρονα με το λέιζερ.Επίσης,στο ιατρείο μας για απόλυτα ανώδυνη εφαρμογή διαθέτουμε το Motus Moveo AX με την ανώδυνη κεφαλή Moveo και με διπλή πιστοποιήση CE και FDA.

Τι πρέπει να κάνετε πριν την συνεδρία με Laser;

Στην περιοχή που θα εφαρμόσουμε την θεραπεία με Laser Αλεξανδρίτη πρέπει να έχετε ξυριστεί 1-2 ημέρες πριν ή η τρίχα στην περιοχή να έχει μήκος 1-3mm.Σε περίπτωση που η μέθοδος που χρησιμοποιείτε είναι κερί ή  αποτριχωτικη μηχανή πρέπει να έχουν περάσει 3 εβδομάδες από την τελευταία φορά.

 

 

 

Τιμή αποτρίχωση στις μασχάλες 20ευρώ/συνεδρία.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ Full Bikini και Μασχάλες 50ευρώ/συνεδρία.

ΔΩΡΟ επαναληπτική συνεδρία 15 ημέρες μετά την αρχική.

Ενημερωθείτε για τα συνδυαστικά πακέτα μας ΕΔΩ.

Τελευταία προϊόντα
Δείτε τα τελευταία προϊόντα μας
Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Πολυνουκλεοτίδια: Η Νέα Τάση στη Φροντίδα του Δέρματος
Τι είναι τα Skinboosters;
Πόση διάρκεια έχει το Botox;
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία