Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης – Κυτταρίτιδας

H μεσοθεραπεία, είναι μια θεραπεία που έχει δοκιμαστεί εδώ και χρονια για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.,είναι αποτελεσματική και ασφαλής, γι ‘αυτό και οι ασθενείς την επιλέγουν .

Η μεσοθεραπεία σαν τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πρόσωπο και το σώμα, καθώς και για την ανανέωση του χεριού και του λαιμού. Σε αντίθεση με τη λιποαναρρόφηση, η μεσοθεραπεία αντιμετωπίζει και την κυτταρίτιδα.

Στη μεσοθεραπεία η φόρμουλα μας εμποδίζει τα κύτταρα να αποθηκεύουν λίπος αυξάνοντας τον τοπικό μεταβολικό ρυθμό, και αυτό με τη σειρά του διασπά τα υπάρχοντα λιποκύτταρα. Οι ενέσεις σώματος στοχεύουν το τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα, στις περιοχες των μηρών, οι λαβές αγάπης,τα γόνατα και η κοιλιά.

Τι είναι η Μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία είναι μια σειρά ενέσεων που περιέχουν ένα ειδικό μείγμα βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων και φυτικών ενώσεων. Αυτά τοποθετούνται κάτω από το δέρμα, στην περιοχή όπου η κυτταρίτιδα είναι πιο εμφανής.

Η μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται για τη μείωση του σωματικού λίπους και αφαιρεί την κυτταρίτιδα αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος στην πληγείσα περιοχή. Αυτό εξαλείφει το φραγμένο λίπος και την κυτταρίτιδα.

Πόσες συνεδρίες συνιστώνται για πλήρη θεραπεία;

Οι θεραπείες μεσοθεραπείας που διατίθενται στην αγορά απαιτούν συνήθως έναν αριθμό 6-8 συνεδριων.Η θεραπεία είναι ασφαλής και αξιόπιστη .Μπορεί να υπάρχουν πολλές άλλες θεραπείες διαθέσιμες, αλλά λίγες είναι τόσο δοκιμασμένες όσο η μεσοθεραπεία.

Στο BBSkin οι εταιρείες που χρησιμοποιούμε για την μεσοθεραπεια είναι η Mesoesthetic και η Dermaheal.

Θεραπείες