Μεσοθεραπεία Τριχόπτωσης

Το μεσοθεραπευτικό διάλυμα για την τριχοπτωση είναι μια ισχυρή αντιοξειδωτική θεραπεία,η οποία προωθεί την αναγέννηση της τρίχας και φροντίζει επίσης τη φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής. Προλαμβάνει την τριχόπτωση και την αλωπεκία που είναι ένα κοινό πρόβλημα στους ηλικιωμένους άνδρες και γυναίκες. Αυξάνει την ανάπτυξη των μαλλιών αναζωογονώντας τα θυλάκια των τριχών και αποκαθιστώντας και βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος. Το πάχος και η πληρότητα των μαλλιών αυξάνεται επίσης και παρέχει υγρασία και τρέφει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

Η Μεσοθεραπεια Μαλλιων είναι μία καινοτόμος και ασφαλής θεραπεία, η οποία συνδράμει στη φυσική αναγέννηση της τρίχας και την αποκατάσταση της πυκνότητας.

Η εφαρμογή της θεραπείας απευθύνεται σε ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών και γυναικών, οι οποίοι, μετά την ενηλικίωση τους, παρουσιάζουν σταδιακή ελάττωση της πυκνότητας, κυρίως, στο πρόσθιο τμήμα του τριχωτού και τους κροτάφους. Η Τριχόπτωση αυτή ενδέχεται να εξελιχθεί μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με την κληρονομική Ανδρογενετική Αλωπεκία, κατά την οποία παρατηρείται προοδευτική σμίκρυνση των τριχικών θυλάκων. Έτσι εφαρμόζεται η μεσοθεραπεία μαλλιών, η οποία θρέφει και ενδυναμώνει την τρίχα σε βάθος, με αποτέλεσμα υγιή και δυνατά μαλλιά.

Διαδικασία και Δράση

Το διάλυμα πεπτιδίων είναι ένας μοναδικός ορός για την πρόληψη της τριχόπτωσης. Εμπλουτισμένος με 56 δραστικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων 13 βιταμινών (βιταμίνη Α, Β1, Κ), 5 μέταλλα και 4 νουκλεϊκά οξέα, τα οποία ενισχύουν τα μαλλιά Επίσης,αυξάνει το μέγεθος του θύλακα της τρίχας που σταματά την πτώση των μαλλιών έως 10ppm.

Αριθμός Συνέδριων – Αποτελεσματικότητα

Το πρωτόκολλο περιλαμβάνει 1 συνεδρία την εβδομάδα.Το σύνολο των θεραπειών είναι περίπου 6-8. Στη συνέχεια 1 συνεδρία συντήρησης ανά 2- 3μηνες.

Η μεσοθεραπεία μαλλιών, χάρη στη διαδερμική έγχυση ουσιών, επιτρέπει την άμεση δράση τους απευθείας στον στόχο, τον θύλακα της τρίχας. Έτσι, από τις πρώτες συνεδρίες, γίνεται εμφανής η μείωση της τριχόπτωσης και η ενδυνάμωση της τριχοφυΐας. Ωστόσο, συνιστώνται περισσότερες από μία εφαρμογές, για βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων και τη συντήρηση τους.

 

Θεραπείες