Τι είναι το plasma;

Το PLASMA TECHNOLOGY κάνει χρήση της ύλης του Plasma. Το Plasma αναφέρεται σαν τέταρτη κατάσταση της ύλης, το οποίο είναι ιδιαίτερα ιονισμένο αέριο σε υψηλή θερμοκρασία. Είναι η πιο σύγχρονη τεχνολογία στην Ευρώπη στον τομέα της κοσμητικής ιατρικής Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής και αναίμακτη.

Ποια είναι η διαδικασία;

Το PLASMAGE είναι σε θέση να δημιουργήσει το πλάσμα μέσω μιας ηλεκτρικής εκκένωσης που ξεκινά όταν η ακίδα της κεφαλής πλησιάζει πολύ κοντά στο δέρμα, αλλά ποτέ δεν το αγγίζει. Δημιουργώντας μικρά spot στην περιοχή της θεραπείας αφαιρεί την περίσσια του δέρματος μέσω της εξάχνωσης που γίνεται.

Γιατί να επιλέξω το μηχάνημα Plasmage;

Το Fractional plasma που κάνει το μηχάνημα Plasmage ®, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Brera, επιτρέπει στους ασθενείς να υποβάλλονται σε γρήγορη θεραπεία με το πλεονέκτημα ότι έχουν λιγότερο χρόνο από το χειρουργείο καθώς και λιγότερο επιθετικοί από άλλες συσκευές με βάση το πλάσμα.

Περιοχές θεραπείας ;

Οι πιο δημοφιλείς περιοχές εφαρμογής είναι η περιοφθαλμική και η περιστοματική περιοχή.
Επίσης χρησιμοποιείται:

  • στις ρυτίδες του καπνιστή
  •  τις ραγάδες
  •  τις πανάδες στα χέρια, 
  • δυσχρωμίες, φωτογήρανση
  • σύσφιξη στο περίγραμμα του προσώπου, 
  • σύσφιξη στο προγούλι και λαιμό 
  • σύσφιξη πάνω απ’ τα γόνατα

 

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;

Ο μέγιστος αριθμός των συνεδριών είναι 2 εφαρμογές ανάλογα με τον βαθμό της χαλάρωσης στην περιοχή. Σε μία συνεδρία μπορεί να εφαρμοστεί μία περιοχή. 

Ποιος είναι ο χρόνος αποθεραπείας;

Η θεραπεία γίνεται με τη χρήση αναισθητικής κρέμας για περίπου 20 λεπτά. Η μέθοδος είναι σύντομη (διαρκεί 10-30 λεπτά) και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Tα αποτελέσματα είναι ανάλογα της χειρουργικής ή laser μεθόδου. 

Tα αποτελέσματα είναι ΜΟΝΙΜΑ.

 

 

Θεραπείες