Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€

Skinpen Precision Microneedling

  SkinPen: Η Επαναστατική Συσκευή Microneedling για Υγιές Δέρμα Αγαπήστε το δέρμα σας με το SkinPen, την επαναστατική συσκευή microneedling που φέρνει την αναζωογόνηση από μέσα προς τα έξω. Με την άδεια της FDA και δέσμευση για ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, το SkinPen προσαρμόζεται για να φέρει το καλύτερο δέρμα σας στο προσκήνιο. Τι είναι το […]

Ιδανική θεραπεία για:
Ανάπλαση, Διεσταλμένοι Πόροι, Ενυδάτωση, Λάμψη, Λεύκανση Δέρματος, Λιπαρότητα, Μέλασμα, Ουλές Ακμής, Πανάδες, Ραγάδες, Ρυτίδες, Ώριμο Δέρμα

 

SkinPen: Η Επαναστατική Συσκευή Microneedling για Υγιές Δέρμα

Αγαπήστε το δέρμα σας με το SkinPen, την επαναστατική συσκευή microneedling που φέρνει την αναζωογόνηση από μέσα προς τα έξω. Με την άδεια της FDA και δέσμευση για ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, το SkinPen προσαρμόζεται για να φέρει το καλύτερο δέρμα σας στο προσκήνιο.

Τι είναι το SkinPen και γιατί είναι διαφορετικό;

Το SkinPen είναι η κορυφαία συσκευή microneedling παγκοσμίως, που επιτυγχάνει εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες. Έχοντας την άδεια FDA, το SkinPen διαθέτει 12 λεπτές βελόνες που εισχωρούν στο δέρμα με παλμική δόνηση, προσφέροντας άνεση κινήσεων και ακρίβεια στη θεραπεία.

Ποιες είναι οι ενδείξεις χρήσης του SkinPen;

Το SkinPen PRECISION είναι η πρώτη συσκευή microneedling με πιστοποιημένες ενδείξεις χρήσης για διάφορα προβλήματα του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των ουλών ακμής, των μετεγχειρητικών ουλών, των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, των μελαγχρωστικών διαταραχών, των διεσταλμένων πόρων και των ραγάδων.

Αποτελέσματα και θεραπεία

Τα αποτελέσματα του SkinPen είναι άμεσα και θεαματικά, με τις ουλές ακμής να απαιτούν κατά μέσο όρο 6 συνεδρίες και τα υπόλοιπα προβλήματα 4 συνεδρίες. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας, προσφέροντας ταυτόχρονα ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Ανακαλύψτε το καλύτερο δέρμα σας με το SkinPen PRECISION, την επαγγελματική λύση microneedling που επιλέγουν οι επαγγελματίες στον τομέα της ομορφιάς και της δερματολογίας.

Τελευταία προϊόντα
Δείτε τα τελευταία προϊόντα μας
Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι τα Skinboosters;
Πόση διάρκεια έχει το Botox;
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;