Θεραπείες για ακμή

Το δέρμα καθαρίζει, τα σπυράκια συρρικνώνονται και το πρόσωπο μένει καθαρό και λαμπερό.

ΦΥΤΙΚΟ PEELING

Το φυτικο Peeling της Dr.Schrammek αποτελείται από ένα συνδυασμό βοτάνων χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο.

Το φυτικό peeling είναι μια βιολογική μέθοδος απολέπισης η οποία έχει χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο για πάνω από 60 χρόνια. Τα στυπτικά βότανα του peeling εισέρχονται στον θύλακα και καυτηριάζονται οι φλεγμονές. Αποτελέσματα βλέπουμε απ’ την πρώτη εφαρμογή.

 

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ

H μεσοθεραπεία ακμής είναι μια θεραπεία που έχει σχεδιαστεί για τη ρύθμιση του σμήγματος, τη μείωση της ακμής και άλλες ατέλειες του δέρματος, καθώς και για τη μείωση της φλεγμονής του δέρματος. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για νεανικές ή με τάση ακμής δέρματα όλων των ηλικιών. Η μεσοθεραπεία ακμής θα αφήσει την επιφάνεια του δέρματος πιο υγιή και πιο ομοιόμορφη.

 

ΒΑΘΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Αξίζει να υπογραμμιστεί ο σημαντικός θεραπευτικός ρόλος που παίζει ο βαθύς καθαρισμός σε ήπιας και μέτριας βαρύτητας μορφές ακμής.Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις νεαρών ασθενών μας, επιμελείς ιατρικοί καθαρισμοί από τη δερματολόγο σε καθορισμένα διαστήματα αναστέλλουν την εμφάνιση νέων βλαβών και φρενάρουν εντυπωσιακά την περαιτέρω επιδείνωση της νόσου με την πρόοδο της εφηβείας.

 

 

 

Θεραπείες