Θεραπεία Ακμής Χωρίς Χάπια Acnelan

Η Acnelan από την Mesoesthetic είναι μια ειδικά διαμορφωμένη θεραπεια για την αντιμετωπιση της ακμής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ήπια έως σοβαρή ακμή (σταδιο 1 μεχρι 3) και είναι αποτελεσματική στη μείωση των ενεργών βλαβών της ακμής, αποτρέποντας το σχηματισμό νέων βλαβών ακμής και διατηρώντας μια υγιή ισορροπία στο δέρμα. Η θεραπεία Acnelan είναι η τελευταία και πιο προηγμένη θεραπεία και προσφέρει μια πολυπαραγοντική προσέγγιση στη θεραπεία της ακμής, της συμφόρησης και της σμηγματορροϊκής επιδερμίδας.

Η Acnelan είναι μια βαθιά καθαριστική θεραπεία με ένα ειδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών καταπολέμησης της ακμής. Το καθεστώς συντήρησης της οικιακής φροντίδας στοχεύει επίσης τους ενεργοποιητές και εμποδίζει την υποτροπη της ακμης μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των θεραπειων.

Το σύστημα Acnelan είναι ένα σύστημα τριών βημάτων:

  • Ο βαθύς καθαρισμός εμποδίζει τους πόρους
  • Αφαιρεί τις ακαθαρσίες
  • Βελτιώνει την υφή του δέρματος

Η θεραπεία Acnelan είναι μια διαδικασία τριών σταδίων που είναι άνετη και χαλαρωτική. Το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει μια μάσκα πολλαπλών παραγόντων που θα καθαρίσει βαθιά το δέρμα και θα καθαρίσει τους πόρους από τυχόν ακαθαρσίες. Η μάσκα περιέχει ένα μοναδικό μείγμα δραστικών συστατικών που δουλεύουν για να απομακρύνουν την περίσσεια ελαίου και βακτηρίων, μειώνουν τη φλεγμονή και απαλά απολεπιζουν το δέρμα. Μετά την εφαρμογή της μάσκας, η μάσκα θα εξουδετερωθεί με ένα σπρέι που θα μαλακώσει τον ιστό, θα καταπραΰνει και θα εξισορροπήσει το δέρμα.

Απαιτούνται τουλάχιστον 3 συνεχόμενες θεραπείες για βέλτιστα αποτελέσματα. Αυτά εκτελούνται σε διαστήματα 15-21 ημερών ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας και τη σοβαρότητα της ακμής.

Προκειμένου να διατηρηθούν τα αποτελέσματα της Acnelan, η αυστηρή φροντίδα και η συντήρηση είναι απαραίτητη.

Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να εκτελούνται 2-4 προγράμματα θεραπείας κάθε χρόνο για την πλήρη επίλυση της ακμής.

Μετά τη θεραπεία μπορεί να υπάρξει μια ήπια αίσθηση θερμότητας, κάποια ερυθρότητα και ερεθισμός. Το δέρμα θα ξεφλουδίσει τις επόμενες 3-5 μέρες χαρίζοντας πιο ομαλή, καθαρή επιδερμίδα. Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες φροντίδας κατ ‘οίκον κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ACNΕLAN;

Η θεραπεία με Acnelan είναι ασφαλής και αποτελεσματική από την πρώτη συνεδρία.

 

 

Θεραπείες