Μεσοθεραπεία ακμής

Τι είναι η ακμή;

Η ακμή οφείλεται σε διαταραχή της λειτουργίας του θύλακα της τρίχας και του σμηγματογόνου αδένα.Προκαλείται από την υπερδραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων, σε συνδυασμό με την απόφραξη του εκφορητικού τους πόρου, καθώς και από τον αποικισμό του δέρματος με το μικρόβιο P.Αcnes.

Μεσοθεραπεία Ακμής

Το ακμής είναι μια θεραπεία που έχει σχεδιαστεί για τη ρύθμιση του σμήγματος, τη μείωση της ακμής και άλλες ατέλειες του δέρματος, καθώς και για τη μείωση της φλεγμονής του δέρματος. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για νεανικές ή με τάση ακμής δέρματα όλων των ηλικιών. Η μεσοθεραπεία ακμής θα αφήσει την επιφάνεια του δέρματος πιο υγιή και πιο ομοιόμορφη.

Τι περιέχει;

To ειδικό σκεύασμα μεσοθεραπείας για την ακμή περιέχει Βιταμίνη Α, σύμπλεγμα βιταμινών Β, Υαλουρονικό οξύ και Ginkgo Biloba.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας ακμής είναι άμεσα και αισθητά από την πρώτη θεραπεία. Για καλύτερα και μακροχρόνια αποτελέσματα, η θεραπεία θα πρέπει να γίνεται σε 5 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 20 ημερών. Για συντήρηση επαναλάβετε το μάθημα κάθε 6 μήνες.

Χρειάζεται κάποια προετοιμασία πριν;

Πριν από κάθε θεραπεία για την αντιμετώπιση της ακμής συνιστούμε να προηγηθεί ένας καθαρισμός προσώπου. Με τον καθαρισμό προσώπου αφαιρούμε την περίσσεια σμήγματος και τους φραγμένους πόρους ώστε να προετοιμαστεί το δέρμα για την καλύτερη απορρόφηση των μεσοθεραπευτικών σκευασμάτων.

 

Θεραπείες