Θεραπεία Μελάσματος Cosmelan

Η χρώση με τη μορφή ηλιακής βλάβης, κηλίδων και φακιδίων μπορεί συχνά να αντιμετωπιστεί εύκολα με ένα συνδυασμό προϊόντων περιποίησης δέρματος. Η ορμονική χρώση (μελάσμα) μπορεί να είναι πολύ πιο δύσκολη στη θεραπεία και συχνά μπορεί να γίνει χειρότερη με κάποιες θεραπείες.

Το Cosmelan είναι μια νέα και ασφαλέστερη εναλλακτική λύση σε άλλες μορφές θεραπείας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά σε όλους τους τύπους χρωματισμού, αποκαθιστώντας το δέρμα στη φυσική του κατάσταση με ομοιόμορφο τόνο και φωτεινότητα.

Το Cosmelan είναι η πρώτη θεραπεια λεύκανσης παγκοσμίως. Είναι μια τοπική θεραπεία που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία όλων των τύπων χρώσης, από τις ηλιακές κηλίδες και τις φακίδες έως το επίμονο ορμονικό μέλασμα που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί με άλλες μορφές,είναι ασφαλές για χρήση σε όλους τους τύπους δέρματος.

Το Cosmelan μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές ενδείξεις, όπως:

  • Mελασμα (ορμονική χρώση)
  • Χλοασμα
  • Κηλίδες
  • Φακίδες
  • Βελτίωση του τόνος και της υφής του δέρματος

Συνολικά φωτίζει και βελτιώνει την επιδερμίδα

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;

Η θεραπεία αποτελείται από μια κλινική φάση και μια φάση φροντίδας στο σπίτι.

Μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας θα εφαρμοστεί η μάσκα Cosmelan η οποία έχει την αίσθηση  μιας βαριάς ενυδατικής κρέμας. Η μάσκα πρέπει να παραμείνει για 8-10 ώρες ανάλογα με τη σοβαρότητα της μελάγχρωσής σας.Στη συνέχεια μπορείτε να ξεπλύνετε τη μάσκα. Τις επόμενες ημέρες το ξεφλούδισμα θα ξεκινήσει.

Η πλειονότητα των ασθενών παρουσιάζει σημαντική βελτίωση μετά από μία μόνο θεραπεία. Ωστόσο, τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα εξαρτώνται από την αυστηρή φροντίδα στο σπίτι (όπως προβλέπεται ως μέρος της θεραπείας), καθώς και από τη συνεχιζόμενη αποφυγή της έκθεσης στον ήλιοκαι την καθημερινή χρήση SPF ευρέως φάσματος.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας γίνονται εμφανή περίπου 30 ημέρες με εμφανή καθαρότερη και φωτεινότερη επιδερμίδα.

Το Cosmelan είναι μια απόλυτα ασφαλής θεραπεία και η Νο1 θεραπεία λεύκανσης παγκοσμίως!

Στο BBSkin Dermatology & Laser με την δερμοανάλυση Observ 520x έχουμε μια πλήρη εικόνα για την έκταση και το βάθος του μελάσματος.

 

 

Θεραπείες