Μεσοθεραπεία Βιο-Αναζωογόνησης Προσώπου/Λαιμού

Τα κύτταρα του υποδόριου συνδετικού ιστού στο δέρμα μας ονομάζονται ινοβλάστες. Οι ινοβλάστες λειτουργούν σχηματίζοντας κολλαγόνο και αποκαθιστώντας το εύθραυστο και φθαρμένο δέρμα, διασφαλίζοντας τον τόνο και την ελαστικότητα του δέρματος. Η δραστηριότητα των ινοβλαστών μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και το δέρμα χάνει τόνο, ελαστικότητα, φωτεινότητα, όγκο, με τις ρυτίδες και τις αυλακώσεις να αρχίζουν να εμφανίζονται.

Οι ινοβλάστες παράγουν κολλαγόνο χρησιμοποιώντας ένα θρεπτικό υπόστρωμα: Αμινοξέα (Γλυκίνη, L-Προλίνη, L-Λυσίνη) που είναι απαραίτητα για την αντιστάθμιση της μειωμένης δραστηριότητας ινοβλαστών: όσο υψηλότερη είναι η διαθέσιμη ποσότητα αμινοξέων σε μια συγκεκριμένη περιοχή τόσο η εμφάνιση του δέρματος βελτιώνεται πολύ.

Τι είναι το Jalupro;

Τα Jalupro & Jalupro HMW είναι ελβετικής προέλευσης ενέσιμα διαλύματα εξαιρετικά πλούσια σε Αμινοξέα κι Υαλουρονικό οξύ και κατά αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών, ενεργοποιούν τη Νεο-κολλαγονογένεση.Επίσης, μειώνουν τον ρυθμο αποδόμησης του κολλαγόνου.

Σε ποιους τομείς βοηθάνε τα Jalupro και Jalupro HMW;

Το Jalupro αποκαθιστά τη λάμψη και τη σφριγηλότητα στο θαμπό δέρμα, προλαμβάνει και μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος (προσώπου και σώματος), μειώνει τις λεπτές γραμμές και τα σημάδια έκφρασης, αποτρέπει την ελάστωση(αποδόμηση κολλαγόνου), βελτιώνει την εμφάνιση των σημαδιών-ουλών (ακόμα κι αυτών της ακμής) και των ραγάδων.

Το Jalupro HMW έχει μελετηθεί ώστε να παρέχει δράση Βιο-αναζωογόνησης σε περιοχές όπου το δέρμα έχει πολύ έντονα σημάδια (όπως αυτά της ακμής),ρυτίδες έκφρασης ή γενικότερα βαθιές ρυτίδες.Ιδίως σε εκείνες του λαιμού και ντεκολτέ έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

Η θεραπεία μπορεί επίσης να εφαρμοστεί πριν από εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο.

Σε ποιος περιοχές μπορούν να εφαρμοστούν τα Jalupro & Jalupro HMW;

Οι περιοχές στις οποίες μπορούμε να εφαρμόσουμε τα Jalupro & Jalupro HMW είναι:

  • Πρόσωπο
  • Ντεκολτέ
  • Λαιμός
  • Βραχίονες
  • Χέρια
  • Εσωτερικό των μηρών
  • Κοιλιά
  • Γόνατα-Αγκώνες

Θα χρειαστούν συνολικά 2-3 θεραπείες ανά 15ημέρες.

Θεραπείες