Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€

Fractional Rf Microneedling Vivace

Vivace RF Microneedling: Η Νέα Γενιά στο Microneedling με Ραδιοσυχνότητα Το Vivace RF Microneedling αποτελεί την καινούργια εξέλιξη στον χώρο του microneedling με ραδιοσυχνότητα. Μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία που προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς τη χρήση ενέσεων. Η τεχνολογία Vivace διεγείρει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και έχει εγκριθεί από τον FDA για την εξομάλυνση ρυτίδων και […]

Ιδανική θεραπεία για:
Ακμή, Διεσταλμένοι Πόροι, Ουλές Ακμής, Ραγάδες, Ρυτίδες, Ρυτίδες Ματιών, Τριχόπτωση, Χαλάρωση, Ώριμο Δέρμα

Vivace RF Microneedling: Η Νέα Γενιά στο Microneedling με Ραδιοσυχνότητα

Το Vivace RF Microneedling αποτελεί την καινούργια εξέλιξη στον χώρο του microneedling με ραδιοσυχνότητα. Μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία που προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς τη χρήση ενέσεων. Η τεχνολογία Vivace διεγείρει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και έχει εγκριθεί από τον FDA για την εξομάλυνση ρυτίδων και λεπτών γραμμών στο πρόσωπο, στο λαιμό και στο σώμα, καθώς και για τη μείωση ουλών και ραγάδων.

Τεχνολογία Vivace: Σε ποιον διαφέρει από άλλες συσκευές Microneedling με Ραδιοσυχνότητα;

Το Vivace RF Microneedling έχει σχεδιαστεί για μέγιστη άνεση και χρησιμοποιεί ακριβείς ρομποτικούς κινητήρες που εξαλείφουν τον πόνο και το χρόνο αποκατάστασης. Η εφαρμογή γίνεται μέσω μιας μοναδικής κεφαλής που περιέχει 36 χρυσές βελόνες, η οποία προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή.

Αποτελέσματα και Πλεονεκτήματα:

Μετά από μια θεραπεία Vivace™, το δέρμα σας γίνεται πιο λείο, σφριγηλό και νεανικό. Τα αποτελέσματα είναι ορατά σχεδόν αμέσως και βελτιώνονται στον χρόνο. Η θεραπεία είναι κατάλληλη για προβλήματα όπως διευρυμένοι πόροι, εκτεταμένη λιπαρότητα προσώπου, λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ουλές ακμής, ακμή, χαλάρωση προσώπου και σώματος, καθώς και ραγάδες σώματος και στήθους.

Χρόνος Αποθεραπείας και Απαιτούμενες Θεραπείες:

Ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος, με τους περισσότερους ασθενείς να επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους σε μόλις μία ώρα. Οι περισσότεροι ασθενείς επωφελούνται από μια σειρά 4-5 θεραπειών με διαφορά 4-5 εβδομάδων.

Το Vivace RF Microneedling είναι μια επαναστατική θεραπεία που προσφέρει ορατά και διαρκή αποτελέσματα χωρίς τις ενοχλητικές ενέσεις, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε το δέρμα που πάντα ονειρευόσασταν.

 

 

Τελευταία προϊόντα
Δείτε τα τελευταία προϊόντα μας
Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι τα Skinboosters;
Πόση διάρκεια έχει το Botox;
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;