Κέντρο Δερματικής Υγείας ΒΒSkin

Το Κέντρο Δερματικής Υγείας ΒΒSkin, δημιουργήθηκε με αυστηρές προδιαγραφές σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής.Στο ιατρείο μας συνδυάζουμε εξειδικευμένες θεραπείες υγείας και αισθητικής αντιμετωπίζοντας τον ασθενή ως άνθρωπο, μοναδικό και ξεχωριστό.

Το BBSkin ιδρύθηκε με την καθοδήγηση, τη γνώση και την εμπειρία 20 χρόνων του καταξιωμένου ιατρού δερματολόγου – αφροδισιολόγου Dr. Αθανάσιου Γκλέζου και από την Advanced Skin Therapist κα Μητράκου Χριστίνη με πολυετή εμπειρία σε θέματα Αισθητικής και Δερματολογίας, κάτοχο του Παγκόσμιου Διπλώματος Αισθητικής Cidesco και με μετεκπαίδευση στις θεραπείες Laser και Μεσοθεραπείας. Ενεργή υποστηρίκτρια του Healthy Skin,, θα σου δώσει τις δικές σου -to the point- λύσεις για οποιοδήποτε αισθητικό πρόβλημα προσαρμοσμένο στο lifestyle και τη ζωή σου!

Ολοκληρωμένες λύσεις

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις σε όλα τα δερματολογικά προβλήματα γυναικών και ανδρών, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών.. Αυτό επιτυγχάνεται με συνέπεια- επαγγελματισμό, συνεχή κατάρτιση και αναζήτηση όλων των σύγχρονων μεθόδων και προϊόντων ώστε να αποτελούν ασφαλείς και ιδανικές λύσεις

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία του κέντρου δερματικής υγείας ΒΒSkin είναι η σωστή προσέγγιση, αξιολόγηση και διάγνωση. Βασικά μας στοιχεία είναι η ευγένεια, ο σεβασμός, η ειλικρίνεια, καθώς και το υψηλό αίσθημα υγιεινής του χώρου και των υλικών μας.

Έχετε ερωτήσεις;

+30 210 3477092

Ωράριο

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 21:00

Σαββάτο 09:00 – 18:00

Στείλτε μας μήνυμα

[email protected]

Θεραπείες