Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€

Lanluma Διεγέρτης Κολλαγόνου (PLLA)

Lanluma: Η Καινοτόμα Λύση για Νεανικό Πρόσωπο και Σώμα Το Lanluma αναδεικνύει την ομορφιά σας με φυσικό και διαχρονικό τρόπο. Προσφέρει μικρά θαύματα στο πρόσωπο και σε όλο το σώμα, ανασχηματίζοντας τον χαμένο όγκο και συσφίγγοντας τις περιοχές που το χρειάζονται. Είναι μια εναλλακτική καινοτόμα λύση που διαφέρει από το υαλουρονικό οξύ και προσφέρει φυσικά […]

Ιδανική θεραπεία για:
Χαλάρωση, Ώριμο Δέρμα

Lanluma: Η Καινοτόμα Λύση για Νεανικό Πρόσωπο και Σώμα

Το Lanluma αναδεικνύει την ομορφιά σας με φυσικό και διαχρονικό τρόπο. Προσφέρει μικρά θαύματα στο πρόσωπο και σε όλο το σώμα, ανασχηματίζοντας τον χαμένο όγκο και συσφίγγοντας τις περιοχές που το χρειάζονται. Είναι μια εναλλακτική καινοτόμα λύση που διαφέρει από το υαλουρονικό οξύ και προσφέρει φυσικά αποτελέσματα που διαρκούν.

Τι είναι το Lanluma και γιατί είναι διαφορετικό από το υαλουρονικό οξύ;

Το Lanluma είναι ένας ενέσιμος διεγέρτης κολλαγόνου με πολύ-L-γαλακτικό οξύ (PLLA). Δεν γεμίζει απλά τα σημεία, αλλά δρα βαθιά μέσα στο δέρμα, ενεργοποιώντας τη φυσική απόκριση του κολλαγόνου του ιδίου του οργανισμού. Αυτή η διαφορετική προσέγγιση επιτρέπει φυσική ανανέωση και σύσφιξη χωρίς να απαιτείται συχνή επανάληψη των θεραπειών.

Πού μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Lanluma;

Το Lanluma είναι μοναδικό διότι μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές περιοχές, και στο πρόσωπο και στο σώμα, για μια ολοκληρωμένη αναζωογόνηση. Από την ενίσχυση των φυσικών καμπυλών των γλουτών μέχρι τη σύσφιξη στην περιοχή των μπράτσων ή της κοιλιάς, το Lanluma επιτυγχάνει αποτελέσματα που διαρκούν.

Αποτελέσματα και Εφαρμογές

Τα αποτελέσματα του Lanluma φαίνονται μετά από 2-3 μήνες και διαρκούν για 2-3 χρόνια, χωρίς να απαιτείται χρόνος αποθεραπείας. Ο συνολικός αριθμός συνεδριών είναι περιορισμένος, συνήθως 1-2, και οι εφαρμογές του Lanluma είναι πολλαπλές, ενεργοποιώντας το φυσικό κολλαγόνο για πληρότητα και όγκο ή για μια πιο νεανική όψη με τη διόρθωση των γραμμών του προσώπου.

Με το Lanluma, ανακαλύψτε έναν νέο τρόπο να αναδείξετε τη φυσική σας ομορφιά και να αποκτήσετε φρέσκο, νεανικό εμφάνιση χωρίς τις τυπικές παρεμβάσεις.

Τελευταία προϊόντα
Δείτε τα τελευταία προϊόντα μας
Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Πολυνουκλεοτίδια: Η Νέα Τάση στη Φροντίδα του Δέρματος
Τι είναι τα Skinboosters;
Πόση διάρκεια έχει το Botox;
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία