Θεραπεία Διπλοσάγονου – Προγούλι

Το προγούλι-διπλοσάγονο είναι ένα από τα σημεία του σώματος που δεν «κρύβεται» κάτω από ρούχα. Το διπλοσάγονο (ή αλλιώς προγούλι) είναι η συσσωρευμένη ποσότητα λίπους που εντοπίζεται κάτω από την σιαγόνα και ξεπροβάλλει σαν δεύτερο πηγούνι. Το αυξημένο σωματικό βάρος αποτελεί επιβαρυντικό παράγοντα, διπλοσάγονο μπορεί να έχει και ένα αδύνατο άτομο.

 

Πώς φεύγει το προγούλι-διπλοσάγονο;

Στο  ιατρείο μας για την θεραπεία του διπλοσάγου συνδυάζουμε δυο θεραπείες. Έτσι έχουμε απ τη πρώτη συνεδρία και μείωση του λίπους και σύσφιξη στην περιοχή.

Αρχικά, εφαρμόζουμε ενέσιμη λιπόλυση. Η έγχυση γίνεται με τη χρήση πολύ λεπτής βελόνας μέσω δύο μικρών τρυπημάτων (σημείων εισόδου). Η λιποδιάλυση στο προγούλι είναι μια αναίμακτη και ουσιαστικά ανώδυνη διαδικασία με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Στην συνέχεια εφαρμόζουμε νήματα PDO. Η τεχνική Thread Lifting είναι η πλέον διαδεδομένη λύση για την απαλλαγή από τη χαλαρότητα στο σημείο του διπλοσάγονου.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία αντιμετώπισης διπλοσάγονου;

Η όλη διαδικασία στην περιοχή του διπλοσάγονου διαρκεί κατά μέσο όρο 30 λεπτά. Η μέθοδος είναι εντελώς ανώδυνη ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα της διόρθωσης;

Το αποτέλεσμα της λιπόλυσης είναι μόνιμο έκτος κι αν πάρετε βάρος.Η σύσφιξη που έχει προέλθει μέσω των νημάτων PDO έχει διάρκεια 2 χρόνια.

Απ΄ την πρώτη εφαρμογή βλέπουμε διαφορα στην περιοχλη του διπλοσάγονου. Παρ΄όλα αυτά συμβουλεύουμε περίπου μετά από 3-4 εβδομάδες να γίνει επανάληψη της θεραπείας.

Ποια είναι τα οφέλη της τεχνικής;

Η μέθοδος αποτελεί την πιο αποτελεσματική λύση σύσφιξης και ανόρθωσης της περιοχής του διπλοσάγονου, γρήγορα, αναίμακτα και χωρίς νυστέρι!

 

Θεραπείες