Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€

Κέντρο Δερματικής Υγείας ΒΒSkin

Το Κέντρο Δερματικής Υγείας ΒΒSkin, δημιουργήθηκε με αυστηρές προδιαγραφές σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής.Στο ιατρείο μας συνδυάζουμε εξειδικευμένες θεραπείες υγείας και αισθητικής αντιμετωπίζοντας τον ασθενή ως άνθρωπο, μοναδικό και ξεχωριστό.

Στο BBSkin το επίκεντρο είστε εσείς, γι’αυτό και φροντίζουμε κάθε φορά που μας επισκέπτεστε να σας προσφέρουμε μια ξεχωριστή εμπειρία υγείας και ομορφιάς.Εστιάζουμε εξατομικευμένα στις ανάγκες σας,παρέχοντας ουσιαστικά αποτελέσματα κι όχι ημίμετρα,προσεγγίζοντας ολιστικά την Κοσμητική Ιατρική και την Αντιγήρανση.

Ολοκληρωμένες λύσεις

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις σε όλα τα δερματολογικά προβλήματα γυναικών και ανδρών, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών.. Αυτό επιτυγχάνεται με συνέπεια- επαγγελματισμό, συνεχή κατάρτιση και αναζήτηση όλων των σύγχρονων μεθόδων και προϊόντων ώστε να αποτελούν ασφαλείς και ιδανικές λύσεις

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία του κέντρου δερματικής υγείας ΒΒSkin είναι η σωστή προσέγγιση, αξιολόγηση και διάγνωση. Βασικά μας στοιχεία είναι η ευγένεια, ο σεβασμός, η ειλικρίνεια, καθώς και το υψηλό αίσθημα υγιεινής του χώρου και των υλικών μας.


Έχετε ερωτήσεις;

+30 210 3477092

Ωράριο

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00

Σαββάτο 09:00 - 18:00

Στείλτε μας μήνυμα

[email protected]

Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Πολυνουκλεοτίδια: Η Νέα Τάση στη Φροντίδα του Δέρματος
Τι είναι τα Skinboosters;
Πόση διάρκεια έχει το Botox;
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία