Πολλές γυναίκες θα ξυρίσουν τις μασχάλες τους εκατοντάδες – ίσως και χιλιάδες – φορές κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Η ιδέα της εγκατάλειψης αυτής της κουραστικής διαδικασίας μπορεί να φαίνεται ελκυστική και ίσως αναρωτιέστε εάν η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη είναι μια καλή εναλλακτική λύση.

Αν και η αποτρίχωση με λέιζερ μπορεί να ακούγεται επώδυνη, είναι πραγματικά μια ασφαλής διαδικασία για τις μασχάλες σας. Στην πραγματικότητα, επειδή οι μασχάλες είναι μια μικρή περιοχή, οι θεραπείες διαρκούν λιγότερο από 10 λεπτά – για αυτό μερικοί ειδικοί προτείνουν να δοκιμάσετε την αποτρίχωση με laser στις μασχάλες πριν από μεγαλύτερες περιοχές του δέρματος

H αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη στοχεύει τις τρίχες στο θυλάκιο για να αποτρέψει τη μελλοντική ανάπτυξη τους. Το laser ουσιαστικά είναι ενισχυμένο μονοχρωματικό φως που προκαλεί επιλεκτική φωτοθερμόλυση στον θύλακα της τρίχας καταστρέφοντας μόνο αυτόν. Δεν ενέχει κινδύνους καθώς δεν επηρεάζει το δέρμα, εσωτερικά όργανα, ή αδένες στις περιοχές μπικίνι / μασχάλες.

Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη υπερτερεί έναντι των άλλων μεθόδων, τόσο σε ασφάλεια όσο και σε αποτελεσματικότητα. Μετά το πέρας των 7-8 συνεδριών είναι ορατό το αποτέλεσμα της εξάλειψης της τριχοφυίας. Η καταστροφή των θυλάκων είναι μη αναστρέψιμη και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Μάθετε το κόστος της θεραπείας.

 

Θεραπείες