Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€

Η αποτρίχωση με laser ΑΞΙΖΕΙ!

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι μια από αυτές τις θεραπείες η οποία μακροπρόθεσμα σε ανταμείβει και το ποσό που σου έχει κοστίσει σίγουρα αξίζει! Ξυρίστε πριν πάτε. Στο BBSkin ζητάμε από όλους τους πελάτες να ξυρίσουν περίπου 24 ώρες πριν από τα ραντεβού Αλλά μην κάνετε κερί ή τσιμπιδάκι μεταξύ των συνεδριών. Ενώ το ξύρισμα […]

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι μια από αυτές τις θεραπείες η οποία μακροπρόθεσμα σε ανταμείβει και το ποσό που σου έχει κοστίσει σίγουρα αξίζει!

  1. Ξυρίστε πριν πάτε.

Στο BBSkin ζητάμε από όλους τους πελάτες να ξυρίσουν περίπου 24 ώρες πριν από τα ραντεβού

  1. Αλλά μην κάνετε κερί ή τσιμπιδάκι μεταξύ των συνεδριών.

Ενώ το ξύρισμα απαιτείται, είναι σημαντικό να αποφύγετε το τσιμπιδάκι ή την αποτρίχωση με κερι πριν την αποτρίχωση με λέιζερ, καθώς το λέιζερ στοχεύει στην χρωστική ουσία του ίδιου του θυλάκου της τρίχας, οπότε αν δεν υπάρχει τρίχα μες τον θύλακα δεν θα είναι αποτελεσματικό.

  1. Κάντε πάρα πολύ καλό ντεμακιγιάζ

Το ντεμακιγιάζ όταν κάνουμε laser στο πρόσωπο είναι υποχρεωτικό για να μην δημιουργηθεί κανένας ερεθισμός. Καλό είναι την ημέρα που έχετε συνεδρία με laser να μην έχετε βαφτεί βαριά.

  1. Πηγαίνετε σε ένα πιστοποιημένο δερματολόγο ή αισθητικό.

Οι ασθενείς που ενδιαφέρονται για την αποτρίχωση με λέιζερ πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι μια απλή διαδικασία. Οι ρυθμίσεις του λέιζερ είναι κατάλληλα εξατομικευμένες ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και των μαλλιών σας.

  1. Θα πονέσει.

Αυτό ίσχυε με τα παλιά μηχανήματα.Η αποτρίχωση στο BBSkin είναι μια 100% ανώδυνη διαδικασία χάρη στην νέα πανίσχυρη κεφαλή Moveo Motus AX.

  1. Mικρο πρήξιμο εκεί που ήταν η τρίχα είναι απόλυτα φυσιολογικό..

Το λεγόμενο περιθυλακικό οίδημα σημαίνει ότι η θεραπεία σας ήταν πιθανότατα επιτυχής. Εμείς λέμε στους πελάτες μας να περιμένουν έως και 48 ώρες ερυθρότητας, κνησμού – αλλά πιο συχνά αυτοί διαρκούν μόνο για μια ώρα ή δύο ωρες.

  1. Τα αποτελέσματα θα διαφέρουν.

Οι ασθενείς πρέπει να γνωρίζουν ότι η αφαίρεση τρίχας με λέιζερ είναι μια διαδικασία που ιδανικά πρέπει να προσαρμόζεται στην περιοχή του σώματος και τον τύπο της τρίχας.Για παράδειγμα, οι χοντροειδείς τρίχες στις μασχάλες ή το μπικίνι μπορεί να εξαφανιστουν τέσσερις έως πέντε επισκέψεις. το χείλος ή τα χέρια μπορούν να λάβουν πολλαπλές θεραπείες και είναι παράδοξα πιο δύσκολο να καθαριστούν με αποτρίχωση με λέιζερ .

Είναι πιο σωστά ονομάζεται μείωση μαλλιών λέιζερ σε αντίθεση με την αποτριχωση με Laser , καθώς μπορούμε να μειώσουμε σημαντικά τον όγκο και την πυκνότητα των μαλλιών, αλλά πάντα θα υπάρχουν μερικά θυλάκια τρίχας.

  1. Υπάρχει ένας λόγος που πρέπει να μείνετε μακριά από τον ήλιο.

Η προϋπόθεση πίσω από την αποτρίχωση είναι η ταυτοποίηση της χρωστικής στα θυλάκια των τριχών και η στόχευση  για να απαλλαγούμε από τα ανεπιθύμητα μαλλιά.Για να γίνει αυτό αποτελεσματικά, είναι σημαντικό να βρίσκεστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο βασικό σας χρώμα του δέρματος.

  1. Ενημερώστε για κάθε φάρμακο που παίρνετε.

Όσον αφορά τη φαρμακευτική αγωγή, είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς. Τα αντιβιοτικά ή ορμόνες σημιουργούν φωτοευαισθησίες, οπότε αν τα παίρνετε όταν κάνουμε τη θεραπεία, θα μπορούσατε να καταλήξετε σε εγκαύματα, τα οποία είναι δύσκολο να απαλλαγείτε.

  1. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη – σε κάποιο βαθμό.

Καλό είναι να ακολουθήσετε σωστά τις συνεδρίες αν θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα του laser.Η συνεδρία του Laser είναι κάθε 40ημέρες τουλάχιστον 6-8 φορές.Οτιδηποτε άλλο δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι έχετε κάνει αποτρίχωση με Laser.

  1. Θα σας κοστίσει.

Η αποτρίχωση με λέιζερ δεν είναι μόνο μια οικονομική επένδυση, αλλά – αν γίνει σωστά – είναι μια επένδυση .

  1. Υπάρχουν διαφορετικά λέιζερ για διαφορετικούς τύπους δέρματος.

Δεν είναι κάθε λέιζερ κατάλληλο για κάθε χρώμα δέρματος (ή τρίχας). Τα ελαφριά δέρματα (τύποι δέρματος 1, 2 και 3) ανταποκρίνονται καλύτερα σε ένα μικρό μήκος κύματος, όπως ένα λέιζερ Αλεξανδρίτη, το οποίο είναι εύκολο για το δέρμα και αποτελεσματικό .

Ευτυχώς όμως η εξέλιξη των μηχανήματων Laser Αλεξανδρίτη μας δίνει πια την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε πολύ σκουρόχρωμους τόνους δέρματος και ανοιχτόχρωμες τρίχες. Με απόλυτη ασφάλεια χάρη στην κεφαλή Motus MoveoAX.

 

Στην ίδια κατηγορία
Αποτρίχωση Προσώπου: η λύση είναι το LASER!

Η αποτρίχωση λέιζερ Αλεξανδρίτη για την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στην περιοχή του προσώπου είναι η καλύτερη και μόνιμη λύση στο πρόβλημα.Μέσα σε μόλις 10΄ λεπτά το πρόσωπο έχει καθαρίσει απ΄την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Η διαδικασία με την χρήση ιατρικών λέιζερ αποτρίχωσης νέας γενιάς, είναι η μόνη ενδεδειγμένη αποτριχωτική θεραπεία. Είναι η ιδανική μέθοδος για να απαλλαγείτε μια […]

Γυροειδής Αλωπεκία ποιά είναι η θεραπεία της?

Η γυροειδής αλωπεκία είναι μια κατάσταση όπου αναπτύσσονται αποψιλωτικές πλάκες, συνήθως στο κεφάλι ή στο γένι διαμέτρου 1-2 εκ. Συνήθως τα μαλλιά αναβιώνουν μετά από μερικούς μήνες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η απώλεια μαλλιών είναι μόνιμη.   Τι είναι η αλωπεκία και ποιος επηρεάζεται; Αλωπεκία σημαίνει απώλεια μαλλιών . Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους […]

Νέο laser επιτρέπει την αποτρίχωση και το καλοκαίρι!

Η δράση των lasers στην αποτρίχωση στηρίζεται στην απορρόφηση της ενέργειας που εκπέμπουν από τη μελανίνη της τρίχας, με στόχο να καταστραφεί και ο θύλακας της, από τον οποίο και παράγεται η τρίχα. Όταν το δέρμα μας μαυρίζει από τον ήλιο, οφείλεται στην παραγωγή μελανίνης από τα μελανοκύττταρα της επιδερμίδας. Η μελανίνη αυτή είναι η […]

Αποτρίχωση με laser Αλεξανδριτη… έχει μόνιμα αποτελέσματα;

H laser αποτρίχωση αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης, ιδανική για όλο το σώμα και σε αντίθεση με τις συνήθεις μεθόδους αποτρίχωσης βάζει οριστικό τέλος στο πρόβλημα της επίμονης τριχοφυΐας. Αυτό όμως ισχύει για όλες τις περιοχές του σώματος; Το Laser Αλεξανδρίτη μέσα σύμφωνα με μελέτες δεκαετιών καταφέρνει να έχει οριστική και μόνιμη παύση της […]

Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;
Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του Profhilo και των fillers;