Η δράση των lasers στην αποτρίχωση στηρίζεται στην απορρόφηση της ενέργειας που εκπέμπουν από τη μελανίνη της τρίχας, με στόχο να καταστραφεί και ο θύλακας της, από τον οποίο και παράγεται η τρίχα. Όταν το δέρμα μας μαυρίζει από τον ήλιο, οφείλεται στην παραγωγή μελανίνης από τα μελανοκύττταρα της επιδερμίδας. Η μελανίνη αυτή είναι η ίδια μελανίνη με αυτή της τρίχας. Επομένως με τον ίδιο τρόπο που θα απορροφήσει η μελανίνη της τρίχας την ενέργεια της ακτίνας του laser, θα απορροφήσει την ενέργεια και η μελανίνη της επιδερμίδας.

Γιατί το Motus ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα μηχανήματα αποτρίχωσης με laser;

Η αποτρίχωση με λέιζερ υπάρχει εδώ και δεκαετίες, αλλά δεν έχουν δημιουργηθεί εξίσου όλα τα laser. Το λέιζερ Motus AX είναι ένα laser Alexandrite υψηλής ταχύτητας. Αυτό που κάνει αυτό το laser διαφορετικό είναι η χρήση του κρυστάλλου Aλεξανδρίτη. Όταν χρησιμοποιείται εκπέμπεται φως υψηλής ενέργειας μέσω του κρυστάλλου Αλεξανδρίτη, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο ScienceDirect. Χάρη στο φως υψηλής ενέργειας είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική επιλογή για τη στόχευση της χρωστικής στα θυλάκια των μαλλιών και την εξάλειψη των ανεπιθύμητων τριχών του σώματος.

Το Motus AX ξεχωρίζει γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποτελεσματική θεραπεία ενός ευρέος φάσματος τόνων δέρματος, καθιστώντας μοναδικη επιλογή για άτομα με ανοιχτόχρωμο και σκούρο δέρμα.

Ανώδυνες και άνετες συνεδρίες

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι διαβόητη τον πόνο που προκαλείτε. Αυτό δεν συμβαίνει με το Motus AX. Αυτό το λέιζερ βασίζεται στη σταδιακή θέρμανση, η οποία αποφεύγει την άβολη αίσθηση πόνου.

Εκτός από τη σταδιακή θέρμανση, το λέιζερ Motus AX διαθέτει επίσης μια εξειδικευμένη λειτουργία ψύξης για την άνεσή σας.

Θεραπείες