Ας δούμε μερικές διαφορές μεταξύ των θεραπειών που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε το Profhilo σας από τα fillers με υαλουρονικό οξύ.

Profhilo vs fillers: Ο τύπος του υαλουρονικού οξέος

Ο τύπος υαλουρονικoύ οξέος που χρησιμοποιείται στις ενέσεις δερματικού πληρωτικού είναι πιο παχύρρευστος.Το υαλουρονικό οξύ που θα βρείτε στα fillers συνδυάζεται με άλλα συστατικά, σε αντίθεση με το εξαιρετικά συμπυκνωμένο και καθαρό υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιείται για το Profhilo. Έτσι, ενώ το υαλουρονικό οξύ είναι το αστέρι της σειράς και στα δύο ενέσιμα, το υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιείται για το καθένα είναι στην πραγματικότητα αρκετά διαφορετικό.

Το Profhilo και τα fillers λειτουργούν με διαφορετικούς τρόπους

Μόλις χορηγηθούν τα δερματικά πληρωτικά υαλουρονικού οξέος, το υαλουρονικό οξύ παραμένει στο σημείο που του έγινε η ένεση. Αλλά, αυτό είναι στην πραγματικότητα το εντελώς αντίθετο από το πώς λειτουργεί το Profhilo. Μόλις το Profhilo χορηγηθεί στα συγκεκριμενα σημεια του προσωπου, το υαλουρονικό οξύ αρχίζει να διαχέεται κάτω από το δέρμα, απλώνοντας την ενυδατική του μαγεία σε όλο το πρόσωπο.

Profhilo και fillers: διαφορετικές περιοχές θεραπείας

Κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας δερματικού πληρωτικού, στοχεύονται μόνο συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου – όπως τα μάγουλα, οι βαθιές ρυτίδες και τα χείλη. Και ενώ μπορείτε να επιστρέψετε και να κάνετε πολλαπλές θεραπείες πλήρωσης, εστιάζει μόνο σε μία περιοχή κάθε φορά.

Ωστόσο, η θεραπεία Profhilo δεν περιορίζεται μόνο σε ένα μέρος. Αυτό που κάνει στην πραγματικότητα το Profhilo είναι να γεμίζει, να ανανεώνει και να συσφίγγει ολόκληρο το πρόσωπο.

Τα οφέλη του Profhilo και των fillers είναι διαφορετικά

Ενώ τα δερματικά πληρωτικά χρησιμοποιούνται για την αλλαγή του σχήματος των χαρακτηριστικών του προσώπου (ανώμαλη μύτη,χείλη), για την αντικατάσταση του χαμένου όγκου λόγω γήρανσης και διαμόρφωσης περιγράμματος, το Profhilo δεν παίζει κανένα ρόλο στον όγκο ή την αναδόμηση του προσώπου.

Λοιπόν, σε τι χρησιμοποιείται το Profhilo;

Το Profhilo είναι σαν να παίρνετε μια πραγματικά ενυδατική κρέμα και, αντί να την απλώνετε πάνω από το δέρμα σας, να την βάζετε κατω απ΄αυτό.

 

Θεραπείες