Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€

Αποτρίχωση Laser Πόδια

Δώστε τέλος σε ερεθισμούς, τραυματισμούς και ταυτόχρονα στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Τα πόδια είναι απ τις μεγαλύτερες περιοχές που ταλαιπωρούν τις γυναίκες αλλά τα προβλήματα τελειώνουν οριστικά με την εφαρμογή laser αποτρίχωσης από τις πρώτες κι όλες συνεδρίες. Πόσες συνεδρίες χρειάζονται; Το laser υπόσχεται μείωση τις τριχοφυΐας μετα τις 8 συνεδρίες που αγγίζει σε ποσοστό το […]

Δώστε τέλος σε ερεθισμούς, τραυματισμούς και ταυτόχρονα στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Τα πόδια είναι απ τις μεγαλύτερες περιοχές που ταλαιπωρούν τις γυναίκες αλλά τα προβλήματα τελειώνουν οριστικά με την εφαρμογή laser αποτρίχωσης από τις πρώτες κι όλες συνεδρίες.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Το laser υπόσχεται μείωση τις τριχοφυΐας μετα τις 8 συνεδρίες που αγγίζει σε ποσοστό το 95%.O αριθμός των συνεδριών είναι 8 κατά μέσο όρο, κάθε 40 ημέρες και τροποποιείται ανάλογα με την περίπτωση. Στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές του σώματος, όπως η γραμμή της κοιλίας, ο αριθμός των συνεδριών ποικίλλει και συχνά απαιτούνται περισσότερες συνεδρίες.

Είναι επώδυνη η αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη;

Στο ιατρείο μας διαθέτουμε το πρώτο 100% ανώδυνο laser Αλεξανδριτη με την καινοτόμο κεφαλή Moveo.

Το καλοκαίρι πρέπει να σταματήσω τις συνεδρίες;

Η κεφαλή Moveo του laser Αλεξανδριτη Motus AX προσφέρει την λύση που έλειπε από τα laser Αλεξανδριτη.Μπορει να εφαρμοστεί με απόλυτη ασφάλεια όλο τον χρόνο σε όλους τους φωτοτυπους.

Τι πρέπει να κάνετε πριν την συνεδρία με Laser;

Στην περιοχή που θα εφαρμόσουμε την θεραπεία με Laser Αλεξανδρίτη πρέπει να έχετε ξυριστεί 1-2 ημέρες πριν ή η τρίχα στην περιοχή να έχει μήκος 1-3mm.Σε περίπτωση που η μέθοδος που χρησιμοποιείτε είναι κερί ή  αποτριχωτικη μηχανή πρέπει να έχουν περάσει 3 εβδομάδες από την τελευταία φορά.

 

 

 

Τιμή αποτρίχωσης ποδιών 100 ευρώ/συνεδρία.

ΔΩΡΟ επαναληπτική συνεδρία 15 ημέρες μετά την αρχική.

Ενημερωθείτε για τα συνδυαστικά πακέτα μας ΕΔΩ.

Τελευταία προϊόντα
Δείτε τα τελευταία προϊόντα μας
Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;
Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του Profhilo και των fillers;