Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€

Ατοπική Δερματίτιδα

Η ατοπική δερματίτιδα, πάθηση κοινώς γνωστή και ως έκζεμα, είναι μία φλεγμονώδης νόσος του δέρματος, χρόνια και υποτροπιάζουσα. Ξεκινά στην παιδική ηλικία, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων μέσα στους πρώτους έξι μήνες και μπορεί να διαρκέσει μέχρι την εφηβεία ή την ενήλικη ζωή. Η ατοπική δερματίτιδα έχει υφέσεις και εξάρσεις και εμφανίζεται με: Φαγούρα, κνησμό. Καφέ, […]

Η ατοπική δερματίτιδα, πάθηση κοινώς γνωστή και ως έκζεμα, είναι μία φλεγμονώδης νόσος του δέρματος, χρόνια και υποτροπιάζουσα.

Ξεκινά στην παιδική ηλικία, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων μέσα στους πρώτους έξι μήνες και μπορεί να διαρκέσει μέχρι την εφηβεία ή την ενήλικη ζωή.

Η ατοπική δερματίτιδα έχει υφέσεις και εξάρσεις και εμφανίζεται με:

  • Φαγούρα, κνησμό.
  • Καφέ, κόκκινες και γκρι κηλίδες στα χέρια, τα πόδια, τους αστραγάλους, τους καρπούς, το λαιμό, το εσωτερικό της κλείδωσης των αγκώνων και των γονάτων και στα βρέφη στο πρόσωπο και το κεφάλι.
  • Εξάνθημα με ροή και εφελκιδοποίηση.
  • Ευαίσθητο, οιδηματώδες δέρμα λόγω ξυσίματος.

Για τη θεραπεία της ατοπικης δερματίτιδας ενδείκνυνται κορτιζονούχες κρέμες και αντισταμινικά. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποφυγή των εκλυτικών “αλλεργιογόνων” καθώς και η σχολαστική ενυδάτωση του δέρματος με προϊόντα που θα προτείνει ο δερματολόγος σας.

Τελευταία προϊόντα
Δείτε τα τελευταία προϊόντα μας
Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;
Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του Profhilo και των fillers;