Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€

OBSERV®520x Ανάλυση Δέρματος

OBSERV®520x: Η Επαναστατική Ανάλυση Δέρματος για Τέλεια Φροντίδα Ανακαλύψτε το αόρατο με το OBSERV®520x, το πρωτοποριακό σύστημα που αποκαλύπτει με απόλυτη ακρίβεια τα βαθύτερα μυστικά του δέρματος. Η ειδική κάμερα του προσφέρει 6 διαφορετικές απεικονίσεις για την ανάλυση και αξιολόγηση των δερματικών αναγκών, παρέχοντας εύκολη, γρήγορη και ανώδυνη διαδικασία. Πώς θα με ωφελήσει μια ανάλυση […]

Ιδανική θεραπεία για:
Ακμή, Διεσταλμένοι Πόροι, Ενυδάτωση, Ευαίσθητo Δέρμα, Λάμψη, Λεύκανση Δέρματος, Λιπαρότητα, Μαύροι κύκλοι, Μέλασμα, Ξηροδερμία, Ουλές Ακμής, Πανάδες, Ροδόχρους ακμή, Σμηγματορροική δερματίτιδα, Σπυράκια

OBSERV®520x: Η Επαναστατική Ανάλυση Δέρματος για Τέλεια Φροντίδα

Ανακαλύψτε το αόρατο με το OBSERV®520x, το πρωτοποριακό σύστημα που αποκαλύπτει με απόλυτη ακρίβεια τα βαθύτερα μυστικά του δέρματος. Η ειδική κάμερα του προσφέρει 6 διαφορετικές απεικονίσεις για την ανάλυση και αξιολόγηση των δερματικών αναγκών, παρέχοντας εύκολη, γρήγορη και ανώδυνη διαδικασία.

Πώς θα με ωφελήσει μια ανάλυση δέρματος OBSERV®520x;

Η τεχνολογία που βρίσκεται πίσω από το OBSERV®520x επιτρέπει την ανάλυση του δέρματος με εξαιρετική λεπτομέρεια, αποκαλύπτοντας προβλήματα και πιθανές βλάβες που δεν είναι ορατές με το γυμνό μάτι. Με τις φωτογραφίες του δέρματός σας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας για να αντιμετωπίσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες του δέρματός σας.

Ποιες είναι οι εφαρμογές του OBSERV®520x;

Με τις πολλαπλές απεικονίσεις που παρέχει, το OBSERV®520x μας επιτρέπει να εντοπίσουμε προβλήματα όπως ουλές ακμής, μετεγχειρητικές ουλές, λεπτές γραμμές και ρυτίδες, μελαγχρωσίες, διεσταλμένους πόρους και ραγάδες. Αυτή η ενδελεχής ανάλυση επιτρέπει όχι μόνο τη δράση αποκατάστασης αλλά και την πρόληψη περαιτέρω ατελειών, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα και θεραπείες δέρματος.

Με το OBSERV®520x, αποκτήστε μια καθαρή εικόνα της κατάστασης του δέρματός σας και ανακαλύψτε τον δρόμο προς την ιδανική φροντίδα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Τελευταία προϊόντα
Δείτε τα τελευταία προϊόντα μας
Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;
Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του Profhilo και των fillers;