Δερμοανάλυση OBSERV®520x

Το OBSERV®520x κάνει το αόρατο ορατό με απόλυτη ακρίβεια!

Δείτε με κάθε λεπτομέρεια τι κρύβεται στα βαθύτερα δερματικά στρώματα, που είναι αόρατα με το γυμνό μάτι. Η ανάλυση του δέρματος σε όλες του τις στοιβάδες είναι πλέον εύκολη, γρήγορη, και ανώδυνη.

Η ειδική κάμερα του μηχανήματος Observ 520x , έρχεται να μας δώσει την εικόνα του δέρματος μας, με τη δυνατότητα 6 διαφορετικών στοχευμένων απεικονίσεων για την αξιολόγηση των δερματικών βλαβών ή αναγκών του προσώπου.

Πώς θα με ωφελήσει μια ανάλυση δέρματος Observ 520x;

Το Observ 520 τραβάει έξι φωτογραφικές εικόνες με διαφορετικά φώτα χρησιμοποιώντας μια προηγμένη κάμερα. Αυτά τα ποικίλα φώτα παρέχουν εικόνα για τα προβλήματα του δέρματος και τις πιθανές βλάβες που δεν είναι αισθητές με γυμνό μάτι.

Η πατενταρισμένη τεχνολογία πίσω από το Observ είναι βασισμένη στον φωτισμό και τον φθορισμό διαφορετικών ειδών φωτός του δέρματος του προσώπου. Εντός 30 λεπτών θα έχετε μία πολύ καθαρή εικόνα της κατάστασης του δέρματός σας και θα μπορείτε πλέον να λάβετε την ενδεδειγμένη φροντίδα για τις συγκεκριμένες ανάγκες που τελικά παρουσιάζει το δέρμα σας.

Οι πληροφορίες που λαμβάνονται από τις φωτογραφίες σας θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε ένα πλήρως εξατομικευμένο πρωτόκολλο για την θεραπεία των προβλημάτων του προσώπου σας και να απολαύσετε το δέρμα που πάντα επιθυμούσατε.

Όχι μόνο μπορούμε να αναλάβουμε δράση αποκατάστασης, αλλά και να βοηθήσουμε στην πρόληψη περαιτέρω ατελειών στο δέρμα χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα και θεραπείες δέρματος.

Θεραπείες