Διόρθωση ουλών ακμής – ουλών

Οι ουλές της ακμής (όμοιες με αυτές της ανεμοβλογιάς) έχουν την ιδιαιτερότητα ότι βρίσκονται κάτω από το δέρμα με αποτέλεσμα να τραβάνε την επιδερμίδα προς τα κάτω και να σχηματίζεται εντύπωμα (βαθούλωμα).

Για την αποτελεσματική θεραπεία των ουλών της ακμής πρέπει να γίνει η λύση και καταστροφή αυτής της ουλής-ίνωσης που βρίσκεται εσωτερικά στο δέρμα και στη συνέχεια να βοηθήσουμε την ανάπλαση του δέρματος στην περιοχή ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή αισθητική αποκατάσταση.

Μέθοδοι θεραπείας ουλών ακμής

Μicroneedling

Η τεχνολογικά προηγμένη μέθοδος της επεμβατικής δερματολογίας με χρήση μεμονωμένων μικροβελόνων ή μικροακίδων (microneedling), η οποία δρα σε βάθος και ενεργοποιεί τα συστατικά ανάπλασης δέρματος. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος καθώς προσαρμόζεται ανάλογα με το δέρμα του ασθενή, τη μορφή και το είδος των ατροφικών ουλών. Εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου γιατί δεν αποφλοιώνει την επιδερμίδα.

  Σημεία Υπεροχής:

  • Δεν υπάρχουν παρενέργειες και κίνδυνος υπερμελάγχρωσης
  • δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα μετά τη θεραπεία
  • σύντομη αποθεραπεία
  • Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες
  • Χρήση make up μετά από 12 ώρες
  • Διασφαλισμένη υγιεινή με τη χρήση ατομικής αποσπώμενη κεφαλή 49 μεμονωμένων μικροακίδων

Συνιστάται η επανάληψη της θεραπείας 4-6 φορές με μεσοδιαστήματα 15-20 ημερών.

Χημικό peeling

Το πίλινγκ ανανεώνει, ομαλοποιεί και βελτιώνει τη χροιά του δέρματος (βελτίωση δυσχρωμιών).Η θεραπεία με το χημικό ή το πίλινγκ με κρυστάλλους χρειάζεται να επαναληφθεί 3- 4 φορές με μεσοδιαστήματα 10-15 ημερών και η/ο ενδιαφερόμενη/ος επιστρέφει αμέσως στις ενασχολήσεις της/ου.

Green Peel

Το Green Peel είναι 100% φυσικό σκευάσμα και ισχυρή θεραπεία.Φυσικές, δραστικές ουσίες όπως: οι βιταμίνες, οι φυτικές ορμόνες και τα ένζυμα απελευθερώνονται στο δέρμα.Η διαδικασία ανάπλασης του δέρματος ξεκινάει εν τω βάθει και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ενώ ταυτόχρονα θεραπεύουμε και την ακμή.

Yαλουρονικό οξύ Βιο-αναζωογόνησης (JALUPRO)

Το υαλουρονικό ‘γεμίζει’ την ουλή. Η θεραπεία διαρκεί λίγα λεπτά της ώρας και τα αποτελέσματα έχουν διάρκεια πάνω από έτος, ενώ η/ο ενδιαφερόμενη/ο επιστρέφει αμέσως στις ενασχολήσεις της/ου.Έτσι, σε ένα αρμονικό πρόσωπο φαίνονται λιγότερο οι ατέλειές του.Ας μην ξεχνάμε ότι με τον χρόνο και τη φωτογήρανση οι ουλές της ακμής φαίνονται περισσότερο έντονα.

Xειρουργική αφαίρεση της ουλής

Η θεραπεία έχει ένδειξη για μεμονωμένες ουλές.Οι ουλές βελτιώνονται αισθητά μετά από κάποιες συνεδρίες, ενώ η αποθεραπεία είναι σύντομη και το αποτέλεσμα ελεγχόμενο.

Στο BBSkin οι εταιρείες που χρησιμοποιούμε για την μεσοθεραπεια είναι η Mesoesthetic, Dermaheal και Jalupro.

Θεραπείες