Διόρθωση Ουλών Ακμής

Οι ουλές ακμής σχηματίζονται όταν ο φυσιολογικός ιστός του δέρματος καταστρέφεται και αντικαθίσταται από ινώδη ιστό, ως αποτέλεσμα δερματικού τραύματος από ακμή. Αν και υπάρχουν διαφορετικοί τύποι ακμής, η φλεγμονώδης ακμή είναι πιο πιθανό να δημιουργήσει ουλές καθώς επηρεάζονται τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Στο BBSkin Dermatology & Laser Clinic πριν από την θεραπεία των ουλών προτείνουμε μια δερμοάναλυση με το Observ520x ώστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα του αριθμού και του μεγέθους των ουλών.

 

Μέθοδοι θεραπείας ουλών ακμής

Μicroneedling

Η τεχνολογικά προηγμένη μέθοδος της επεμβατικής δερματολογίας με χρήση μεμονωμένων μικροβελόνων ή μικροακίδων (microneedling), η οποία δρα σε βάθος και ενεργοποιεί τα συστατικά ανάπλασης δέρματος. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος καθώς προσαρμόζεται ανάλογα με το δέρμα του ασθενή, τη μορφή και το είδος των ατροφικών ουλών. Εφαρμόζεται όλες τις εποχές του χρόνου γιατί δεν αποφλοιώνει την επιδερμίδα.

  Σημεία Υπεροχής:

  • Δεν υπάρχουν παρενέργειες και κίνδυνος υπερμελάγχρωσης
  • δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα μετά τη θεραπεία
  • σύντομη αποθεραπεία
  • Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες
  • Χρήση make up μετά από 12 ώρες
  • Διασφαλισμένη υγιεινή με τη χρήση ατομικής αποσπώμενη κεφαλή 49 μεμονωμένων μικροακίδων

Συνιστάται η επανάληψη της θεραπείας 4-6 φορές με μεσοδιαστήματα 15-20 ημερών.

Χημικό peeling

Το πίλινγκ ανανεώνει, ομαλοποιεί και βελτιώνει τη χροιά του δέρματος (βελτίωση δυσχρωμιών).Η θεραπεία με το χημικό ή το πίλινγκ με κρυστάλλους χρειάζεται να επαναληφθεί 3- 4 φορές με μεσοδιαστήματα 10-15 ημερών και η/ο ενδιαφερόμενη/ος επιστρέφει αμέσως στις ενασχολήσεις της/ου.

Green Peel

Το Green Peel είναι 100% φυσικό σκευάσμα και ισχυρή θεραπεία.Φυσικές, δραστικές ουσίες όπως: οι βιταμίνες, οι φυτικές ορμόνες και τα ένζυμα απελευθερώνονται στο δέρμα.Η διαδικασία ανάπλασης του δέρματος ξεκινάει εν τω βάθει και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ενώ ταυτόχρονα θεραπεύουμε και την ακμή.

Fractional Rf Microneedling Vivace

Το Vivace RF Microneedling είναι μια προηγμένη θεραπεία που αφαιρεί τα σημάδια ακμής και επαναφέρει το δέρμα σε νεανική κατάσταση, διεγείροντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Με τη βοήθεια μιας συσκευής microneedling, η ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων (RF) διοχετεύεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, η οποία προάγει τη φυσική διαδικασία επούλωσης πληγών, ενεργοποιεί την παραγωγή νέου κολλαγόνου και συσφίγγει τους ιστούς του δέρματος.

 

 

Θεραπείες