Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€

Karisma – Βιοδιεγέρτης Κολλαγόνου

Πρόκειται για μια καινοτομία που συνδιάζει filler με πολυπεπτιδικές αλυσίδες προκολλαγόνου τύπου 1, υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους και καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη. Το προϊόν περιέχει φυσικά συστατικά και είναι απόλυτα ασφαλές , απορροφήσιμο και βιοσυμβατό με τους ανθρώπινους ιστούς. Η καινοτομία και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του KARISMA βασίζονται στη μοναδική του σύνθεση η οποία αποκαθιστά φυσικά τη […]

Ιδανική θεραπεία για:
Ενυδάτωση, Λάμψη, Χαλάρωση, Ώριμο Δέρμα

Πρόκειται για μια καινοτομία που συνδιάζει filler με πολυπεπτιδικές αλυσίδες προκολλαγόνου τύπου 1, υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους και καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη. Το προϊόν περιέχει φυσικά συστατικά και είναι απόλυτα ασφαλές , απορροφήσιμο και βιοσυμβατό με τους ανθρώπινους ιστούς.

Η καινοτομία και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του KARISMA βασίζονται στη μοναδική του σύνθεση η οποία αποκαθιστά φυσικά τη δομή του δέρματος σε συνθήκες προγήρανσης, καθώς ανανεώνει τον εξωκυττάριο χώρο. Αυτό επικυρώνεται από την μελετημένη και προσαρμοσμένη δοσολογία των συστατικών του, που προσφέρουν εγγυημένο αποτέλεσμα μακράς διάρκειας.

Τι είναι το κολλαγόνο;

Το κολλαγόνο είναι μία δομική πρωτεΐνη η οποία παράγεται φυσικά από το σώμα μας και παρέχει δομή και υποστήριξη στους ιστούς και τα κύτταρά μας. Μαζί με την ελαστίνη είναι αυτό που κάνει την επιδερμίδα μας σφριγηλή και λαμπερή.

Τι είναι το κολλαγόνο τύπου 1;

Υπάρχουν 5 διαφορετικοί τύποι κολλαγόνου – το κολλαγόνο τύπου 1 είναι αυτό που αποτελεί το 90% του κολλαγόνου του σώματός μας και δίνει δομή στην επιδερμίδα μας, τα οστά και τους συνδέσμους μας. είναι ο καλύτερος τύπος κολλαγόνου για την καταπολέμηση των ρυτίδων.

Τα 3 χαρακτηριστικά του Karisma

ΦΥΣΙΚΟ

Συντίθεται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά χωρίς τη χρήση χημικών παραγόντων διασταύρωσης.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

Απόλυτα βιοσυμβατό, προάγει την εσωτερική ικανότητα ανάπλασης του δέρματος.

ΑΣΦΑΛΕΣ

Υποαλλεργικό, σέβεται τη φυσική προέλευση των συστατικών του.

Ποιά είναι τα οφέλη;

Το Karisma προκαλεί τη Βιοδιέγερση του κολλαγόνου. Το κολλαγόνο αποτελεί το 75% του καθαρού βάρους του δέρματός μας & διατηρεί τον τόνο και την ελαστικότητα του δέρματος. Αρχίζει, ωστόσο, να μειώνεται κατά 1% κάθε χρόνο μετά την ηλικία των 40.

Το Karisma περιέχει R- πολυπεπτιδικές αλυσίδες α1 αυξάνοντας, έτσι, την παραγωγή του τύπου I C-πεπτιδίου προκολλαγόνου στους ινοβλάστες. Με φυσική προέλευση από τον μεταξοσκώληκα, αυτός ο τύπος πεπτιδίου διευκολύνει το τύλιγμα των μορίων προκολλαγόνου σε μια τριπλή έλικα. Ως εκ τούτου, η ποσότητα των ελεύθερων προπεπτιδίων είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη σύνθεση των ινών κολλαγόνου στο δέρμα.

Άρα ποια είναι τελικά τα Οφέλη της θεραπείας με Karisma; Ενυδάτωση, επιδιόρθωση, αντιγήρανση και βιοαναγέννηση – όλα σε ένα προϊόν!

Επιλέξετε το Karisma αν θέλετε…

Το Karisma ενδείκνυται για μέτριες διορθώσεις των ατελειών του δέρματος του προσώπου λόγω της γήρανσης και / ή της απώλειας όγκου. Είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν να μειώσουν τις ατέλειες του προσώπου ή των ρυτίδων περιστοματικά, να διορθώσουν το περίγραμμα του προσώπου ή να διοθώσουν την ύφη του δέρματος.Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να γεμίζει μετατραυματικές και/ή μικρές χειρουργικές ουλές (π.χ. ουλές ακμής).

Τελευταία προϊόντα
Δείτε τα τελευταία προϊόντα μας
Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι τα Skinboosters;
Πόση διάρκεια έχει το Botox;
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;