Η νέα μέθοδος αναίμακτης βλεφαροπλαστικής χωρίς τομές, αναισθητικές βελόνες, ράμματα, πόνο και χειρουργικές αίθουσες ήρθε για να διορθώσει άμεσα την πτώση του άνω βλεφάρου ή τις σακούλες κάτω απ’ τα μάτια.

Η κλασική χειρουργική μέθοδος βλεφαροπλαστικής ήταν έως τώρα ο μοναδικός τρόπος για να ανανεώσουμε το βλέμμα μας. Χάριν στην εξέλιξη της τεχνολογίας και της επιστήμης, έχουμε πλέον και μια νέα μέθοδο αναίμακτης βλεφαροπλαστικής. Πρόκειται για μια νέα συσκευή μικροχειρουργικής η οποία έχει άμεσα αποτελέσματα.

Η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω εξάχνωσης των νεκρών κερατινοκυττάρων. Η τεχνολογία Plasmage χρησιμοποιείται για την δημιουργία μικρών spots των 500μm τα οποία εξαχνώνουν τα επιφανειακά κερατινοκύτταρα χωρίς να επηρεάζουν τον γύρω ιστό.

Πότε θα δω αποτελέσματα;

Αποτελέσματα θα δείτε από την πρώτη κιόλας συνεδρία.Η βελτίωση από την πρώτη συνεδρία αγγίζει το 50%.

Πονάει; Πόση ώρα διαρκεί η συνεδρία;

Η εφαρμογή γίνεται στο ιατρείο σε χρόνο που δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά αφού έχει εφαρμοστεί στην περιοχή αναισθητική κρέμα για περίπου 20 λεπτά πριν την εφαρμογή του Plasmage.

Πόσο χρόνο παίρνει η αποθεραπεία;

Δεν χρειάζεται χρόνο αποθεραπείας αφού δεν έχουμε τομές και ράμματα. Παρ όλα αυτά για να φύγουν τα spot που κάνουμε καθώς γίνεται η εξάχνωση θέλουμε το πολύ 7 ημέρες.

Σε ποιες περιοχές εφαρμοζεται;

Η θεραπεία Plasmage εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές του προσώπου και του σώματος στα οποία θέλουμε να κάνουμε έντονη σύσφιξη και ανόρθωση (PLASMA LIFT).

Όπως για παράδειγμα:

  • Άνω βλέφαρο
  • Σακούλες κάτω απ’ τα μάτια
  • Πόδι της χήνας
  • Περίγραμμα προσώπου
  • Λαιμός
  • Ρυτίδες καπνιστού (άνω χείλος)

 

 

 

Θεραπείες