Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€

Laser ανάπλασης vs Microneedling

Όταν πρόκειται για την επιδίωξη άψογου δέρματος, ζούμε σε έναν συναρπαστικό χρόνο νέων επιλογών θεραπείας. Τούτου λεχθέντος, είναι εύκολο να αισθανθείτε συγκλονισμένοι από τα φαινομενικά ατελείωτα προϊόντα και θεραπείες στην αγορά. Στο παρακάτω άρθρο θα παρουσιάσουμε τις διαφορές ανάμεσα σε δύο από τις πιο καυτές θεραπείες περιποίησης του δέρματος : το microneedling και θεραπεία με […]

Όταν πρόκειται για την επιδίωξη άψογου δέρματος, ζούμε σε έναν συναρπαστικό χρόνο νέων επιλογών θεραπείας. Τούτου λεχθέντος, είναι εύκολο να αισθανθείτε συγκλονισμένοι από τα φαινομενικά ατελείωτα προϊόντα και θεραπείες στην αγορά. Στο παρακάτω άρθρο θα παρουσιάσουμε τις διαφορές ανάμεσα σε δύο από τις πιο καυτές θεραπείες περιποίησης του δέρματος : το microneedling και θεραπεία με λέιζερ (fraxional). Στο δρόμο για να ανακαλύψετε το καλύτερο δέρμα σας , ποια είναι η πιο σωστή θεραπεία για σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

Θεραπείες με Laser vs Microneedling

Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ των θεραπειών με λέιζερ και του microneedling και όλα καταλήγουν στο πώς οι δύο θεραπείες λειτουργούν. Tα laser χρησιμοποιούν το φως ως ενέργεια. Αυτό επιτρέπει στα laser να έχουν συγκεκριμένο στόχο για θεραπεία στο δέρμα, όπως ευρυαγγειες ή καφέ κηλίδες, χωρίς να βλάπτουν τους περιβάλλοντες ιστούς που δεν έχουν προσβληθεί. Είναι μια πολύ επιλεκτική θεραπεία.

Το Microneedling είναι η μηχανική μέθοδος δημιουργίας χιλιάδων μικροσκοπικών καναλιών τραυματισμού σε όλη την περιοχή θεραπείας που αναγκάζει το δέρμα να θεραπευτεί. Τα αποτελέσματα δεν είναι επιλεκτικά σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά μπορείτε να δείτε βελτίωση σε πολλά θέματα λόγω της φυσικής πρόκλησης αναγέννησης κολλαγόνου.

Και οι δύο θεραπείες χρησιμοποιούνται για να επουλωθούν ορισμένοι τύποι αισθητικών προβλημάτων, όπως οι ουλές ακμής και η αναζωογόνηση. Ενώ άλλα θέματα, όπως σπασμένα ερυθρά αιμοφόρα αγγεία, χρειάζονται πραγματικά ένα laser για να διορθωθούν.

Πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα microneedling

Πλεονεκτήματα  microneedling περιλαμβάνουν ένα σχετικά γρήγορο χρόνο αποκατάστασης (περίπου μια ημέρα ή δύο μιας ελαφριάς εμφάνισης ηλιακού εγκαύματος) και καμια παρενεργεια. Είναι επίσης ασφαλές για χρήση σε όλους τους τύπους δέρματος.

Το μειονεκτηματα είναι ότι μπορεί να χρειαστει καποιος κυκλος συνεδρίων θεραπείας με για να επιτευχθούν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε και, ακόμα.

Πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα laser

Στα χέρια ενός έμπειρου γιατρού, οι θεραπείες με laser μπορούν συχνά να παρέχουν ταχύτερα. Αλλά με αυτή την επιτάχυνση των αποτελεσμάτων υπάρχουν μεγαλύτεροι κίνδυνοι.

Επειδή τα λέιζερ αποδίδουν θερμότητα στο δέρμα, παρατηρούμε περισσότερες ανεπιθύμητες παρενέργειες και μεγαλύτερο χρόνο αποθεραπείας λόγω οιδήματος και ερυθρότητας μετά τη θεραπεία.

Microneedling VS Laser

Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι με τη μέθοδο του Microneedling μπορούν να σχηματιστούν μέχρι και 1000 μικρο-κανάλια ανά τετραγωνικό εκατοστό δέρματος σε χρονικό διάστημα 10’ , όταν μια θεραπεία fractional laser προκαλεί τη δημιουργία του ίδιου αριθμού καναλιών σε 2-3 συνεδρίες. Επιπλέον δεν υπάρχει καμία θερμική δράση στο δέρμα με αποτέλεσμα η φάση ανάρρωσης να είναι 48 ώρες και όχι 7 ημέρες.

 

 

 

 

Στην ίδια κατηγορία
Πότε πέφτουν οι τρίχες μετά την αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη;

Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος για απαλλαγή της τριχοφυΐας με ΜΟΝΙΜΑ αποτελέσματα.Οι συνεδρίες ,για να φτάσουμε το επιθυμητό, αποτέλεσμα είναι κατά μέσο όρο 8 συνεδρίες ανά 40 ημέρες. Διαδικασία O χειριστής σαρώνει με το laser όλη την περιοχή, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα σύστημα ψύξης, ώστε να γίνεται ακόμα πιο ανώδυνη η διαδικασία. […]

Αφαίρεση θηλωμάτων με Laser

Τι είναι τα θηλώματα; Τα θηλώματα είναι καλοήθεις προσεκβολές του δέρματος. Μπορούν να πάρουν πολλά σχήματα, μεγέθη και χρώματα, αλλά γενικά είναι καφέ χρώματος, στρογγυλές και ελαφρώς ασύμμετρες. Πώς αφαιρούνται; Οι άνθρωποι συνήθως ζητούν την αφαίρεση για αισθητικούς λόγους.Στο ιατρείο μας αφαιρούμε τα θηλώματα με το Laser Plasmage.Το laser χρησιμοποιεί την τεχνολογία του πλάσματος κι […]

Ροδόχρους ακμή VS Kόκκινο δέρμα. Ποιες οι διαφορές;

Η ροδόχρους ακμή είναι μια χρόνια, φλεγμονώδης διαταραχή του δέρματος που επηρεάζει έως και το 10% του ενήλικου πληθυσμού. Καθώς βρίσκεται μέσα στην «οικογένεια» της υπερευαισθησίας του δέρματος, οι πάσχοντες περιγράφουν δυσάρεστες αισθήσεις όπως τσούξιμο και αίσθημα καύσου .Εκτός από αυτά τα συμπτώματα εμφανίζουν συνήθως εικόνα έξαψης και σημάδια διάχυτης ερυθρότητας των μάγουλων, του πηγουνιού, […]

Τι είναι ο Έρπητας Ζωστήρας;

Ο έρπης ζωστήρας (έρπητας ζωστήρας) είναι μια αυτοπεριοριζόμενη κατάσταση που προκαλείται από την επανενεργοποίηση του ιού της ανεμευλογιάς-έρπητα ζωστήρα, ο οποίος αφού προκαλέσει την ανεμοβλογιά σε νεαρά ηλικία, εγκαθίσταται μόνιμα στον οργανισμό μας και παραμένει σε αδράνεια στις απολήξεις των αισθητικών νεύρων του δέρματος. O έρπητας ζωστήρας αναπτύσσεται συχνότερα σε ηλικιωμένους και άτομα που έχουν […]

Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;
Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του Profhilo και των fillers;