Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€

Laser ανάπλασης vs Microneedling

Όταν πρόκειται για την επιδίωξη άψογου δέρματος, ζούμε σε έναν συναρπαστικό χρόνο νέων επιλογών θεραπείας. Τούτου λεχθέντος, είναι εύκολο να αισθανθείτε συγκλονισμένοι από τα φαινομενικά ατελείωτα προϊόντα και θεραπείες στην αγορά. Στο παρακάτω άρθρο θα παρουσιάσουμε τις διαφορές ανάμεσα σε δύο από τις πιο καυτές θεραπείες περιποίησης του δέρματος : το microneedling και θεραπεία με […]

Όταν πρόκειται για την επιδίωξη άψογου δέρματος, ζούμε σε έναν συναρπαστικό χρόνο νέων επιλογών θεραπείας. Τούτου λεχθέντος, είναι εύκολο να αισθανθείτε συγκλονισμένοι από τα φαινομενικά ατελείωτα προϊόντα και θεραπείες στην αγορά. Στο παρακάτω άρθρο θα παρουσιάσουμε τις διαφορές ανάμεσα σε δύο από τις πιο καυτές θεραπείες περιποίησης του δέρματος : το microneedling και θεραπεία με λέιζερ (fraxional). Στο δρόμο για να ανακαλύψετε το καλύτερο δέρμα σας , ποια είναι η πιο σωστή θεραπεία για σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

Θεραπείες με Laser vs Microneedling

Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ των θεραπειών με λέιζερ και του microneedling και όλα καταλήγουν στο πώς οι δύο θεραπείες λειτουργούν. Tα laser χρησιμοποιούν το φως ως ενέργεια. Αυτό επιτρέπει στα laser να έχουν συγκεκριμένο στόχο για θεραπεία στο δέρμα, όπως ευρυαγγειες ή καφέ κηλίδες, χωρίς να βλάπτουν τους περιβάλλοντες ιστούς που δεν έχουν προσβληθεί. Είναι μια πολύ επιλεκτική θεραπεία.

Το Microneedling είναι η μηχανική μέθοδος δημιουργίας χιλιάδων μικροσκοπικών καναλιών τραυματισμού σε όλη την περιοχή θεραπείας που αναγκάζει το δέρμα να θεραπευτεί. Τα αποτελέσματα δεν είναι επιλεκτικά σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά μπορείτε να δείτε βελτίωση σε πολλά θέματα λόγω της φυσικής πρόκλησης αναγέννησης κολλαγόνου.

Και οι δύο θεραπείες χρησιμοποιούνται για να επουλωθούν ορισμένοι τύποι αισθητικών προβλημάτων, όπως οι ουλές ακμής και η αναζωογόνηση. Ενώ άλλα θέματα, όπως σπασμένα ερυθρά αιμοφόρα αγγεία, χρειάζονται πραγματικά ένα laser για να διορθωθούν.

Πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα microneedling

Πλεονεκτήματα  microneedling περιλαμβάνουν ένα σχετικά γρήγορο χρόνο αποκατάστασης (περίπου μια ημέρα ή δύο μιας ελαφριάς εμφάνισης ηλιακού εγκαύματος) και καμια παρενεργεια. Είναι επίσης ασφαλές για χρήση σε όλους τους τύπους δέρματος.

Το μειονεκτηματα είναι ότι μπορεί να χρειαστει καποιος κυκλος συνεδρίων θεραπείας με για να επιτευχθούν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε και, ακόμα.

Πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα laser

Στα χέρια ενός έμπειρου γιατρού, οι θεραπείες με laser μπορούν συχνά να παρέχουν ταχύτερα. Αλλά με αυτή την επιτάχυνση των αποτελεσμάτων υπάρχουν μεγαλύτεροι κίνδυνοι.

Επειδή τα λέιζερ αποδίδουν θερμότητα στο δέρμα, παρατηρούμε περισσότερες ανεπιθύμητες παρενέργειες και μεγαλύτερο χρόνο αποθεραπείας λόγω οιδήματος και ερυθρότητας μετά τη θεραπεία.

Microneedling VS Laser

Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι με τη μέθοδο του Microneedling μπορούν να σχηματιστούν μέχρι και 1000 μικρο-κανάλια ανά τετραγωνικό εκατοστό δέρματος σε χρονικό διάστημα 10’ , όταν μια θεραπεία fractional laser προκαλεί τη δημιουργία του ίδιου αριθμού καναλιών σε 2-3 συνεδρίες. Επιπλέον δεν υπάρχει καμία θερμική δράση στο δέρμα με αποτέλεσμα η φάση ανάρρωσης να είναι 48 ώρες και όχι 7 ημέρες.

 

 

 

 

Στην ίδια κατηγορία
3 βασικοί λόγοι για να επιλέξετε laser αποτρίχωση στην πλάτη.

Σίγουρα πριν κάποια χρόνια η αντρική αποτρίχωση ήταν ένα θέμα ταμπου.Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνδρες επιλέγουν να απαλλαγούν απ’ την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Αισθητικό/ψυχολογικό αποτέλεσμα Η λειζερ αποτρίχωση στην πλάτη μπορεί να διώξει πολλές ανασφάλειες και προβλήματα. Εξάλλου, πολλοί είναι αυτοί που λόγω της αυξημένης τριχοφυΐας σε αυτό το σημείο αισθάνονται μειονεκτικά.Ειδικά του […]

Κεγχρίο: Πού οφείλεται & πώς αφαιρείται η κύστη στο πρόσωπο?

Τα κεχριά είναι μικρά λευκά ή κιτρινωπά στίγματα που μοιάζουν με σπυράκια, εμφανίζονται στο πρόσωπο,στήθος, ή πλάτη και περιέχουν συσωρευμένη μάζα κερατίνης ουσίας και σμίγματος. Είναι κλειστοί φαγέσωρες και επειδή δέν έρχονται σε επαφή με τον αέρα δέν οξειδώνονται για να αλλάξουν χρώμα και παραμένου λευκά ή υποκίτρινα. Δεν προκαλούν πόνο ή φαγούρα. Εμφανίζονται σε […]

«FILLER FATIGUE»…ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ?

Τα υπερβολικά γεμάτα χείλη και μάγουλα είναι μια τάση ομορφιάς που απλά δεν θα σταματήσει. Οι επιρροές από την διάσημη οικογένειά Kardashian την βοήθησαν να γίνει ολοένα και συχνότερη η χρήση των filler (υαλουρονικό) του προσώπου. Όσο περισσότερο βομβαρδιζόμαστε με φωτογραφίες από τέλεια φουσκωτά χείλη και ζυγωματικά στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, τόσο περισσότερο αναρωτιόμαστε: Υπάρχει […]

Πόση διάρκεια έχει το Botox;

Το Botox είναι μια δημοφιλής θεραπεία ομορφιάς που χρησιμοποιείται για τη μείωση των ρυτίδων και των γραμμών εκφρασης στο πρόσωπο. Ένα από τα κύρια ερωτήματα που ανακύπτουν σχετικά με το Botox είναι η διάρκεια των αποτελεσμάτων της θεραπείας. Το Botox λειτουργεί αποκλειστικά στους μύες προκαλώντας την προσωρινή παράλυσή τους, εμποδίζοντας έτσι την σύσπασή τους που […]

Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Πολυνουκλεοτίδια: Η Νέα Τάση στη Φροντίδα του Δέρματος
Τι είναι τα Skinboosters;
Πόση διάρκεια έχει το Botox;
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία