Το βασικό όταν αναζητάτε τιμές για Laser αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη είναι για αρχή να σιγουρευτείτε ότι πρόκειται για αυθεντικό Laser Αλεξανδρίτη.

Τι σημαίνει αυθεντικό;

Στην αγορά των Lasers Αλεξανδρίτη υπάρχουν εκείνα τα οποία εκπέμπουν το μήκος κύματος από έναν κρύσταλλο ο οποίος ονομάζεται Αλεξανδρίτης αλλά και εκείνα που είναι διοδικα laser που μαζί με το μήκος κύματος του διοδικου εκπέμπει και μήκος κύματος Αλεξανδρίτη.

Άρα,τo αυθεντικό και πιο αποτελεσματικό θεωρείται όταν το μήκος κύματος εκπέμπεται μέσα από τον κρύσταλλο.

Και οι τιμές της αποτρίχωσης από τι εξαρτώνται;

Η τιμή της αποτρίχωσης κατά βάση διαμορφώνεται με βάση την εγκυρότητα του μηχανήματος.

Στο BBSkin έχουμε για την αποτρίχωση με laser το μοντέλο Motus Moveo Alexandrite με δυο πιστοποιήσεις κι απ ‘τον Ευρωπαϊκό (CE) και Αμερικάνικο Οργανισμό ιατρικών μηχανήματων (FDA).

Άρα, μιλάμε για ένα μηχάνημα στο οποίο έχουν γίνει ιατρικές μελέτες και έχουν εκτιμηθεί σε πραγματικά περιστατικά τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης με laser.

Επίσης, τηρούμε κατά γράμμα τον μηνιαίο έλεγχο καθώς και τα ετήσια service μηχανήματος ώστε να μην πέφτει πότε η απόδοση του από συνεδρία σε συνεδρία.

Κλείνοντας, καλο είναι να ακολουθούμε και να ενδιαφερόμαστε για τις προσφορές αλλά απ’ την άλλη πρέπει να βλέπουμε και τα πραγματικά περιστατικά του κάθε ιατρείου μετα από τις συνεδρίες γιατί εκεί φαίνεται η ποιότητα του μηχανήματος.

Η τιμή της αποτρίχωσης είναι διαμορφωμένη για να γίνονται 8-10συνεδριες κι όχι να κάνουμε χρόνια συνεδρίες.

Για τον ενδεικτικό τιμοκατάλογο των τιμών της αποτρίχωσης με laser Αλεξανδρίτη ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

 

Θεραπείες