Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€

Θεραπεία ουλών ακμής

Πιστεύετε ότι η ενεργός ακμή είναι μια από τις πιο συχνές δερματολογικές παθήσεις και συνήθως όταν φεύγει η ακμή πρέπει να αντιμετωπίσετε τα σημάδια της ακμής. Δεν μιλάμε για τα μικρά σκούρα ή κόκκινα σημάδια που απομακρύνονται με το χρόνο, την απολέπιση και τις ξεθωριασμένες κηλίδες. Αντ ‘αυτού, μιλάμε για ατροφικές ουλές – χαρακωμένες ουλές […]

Πιστεύετε ότι η ενεργός ακμή είναι μια από τις πιο συχνές δερματολογικές παθήσεις και συνήθως όταν φεύγει η ακμή πρέπει να αντιμετωπίσετε τα σημάδια της ακμής. Δεν μιλάμε για τα μικρά σκούρα ή κόκκινα σημάδια που απομακρύνονται με το χρόνο, την απολέπιση και τις ξεθωριασμένες κηλίδες. Αντ ‘αυτού, μιλάμε για ατροφικές ουλές – χαρακωμένες ουλές που σχηματίζονται κάτω από το ανώτερο στρώμα του ιστού δέρματος ως αποτέλεσμα της σοβαρής ακμής και εμποδίζει το δέρμα να είναι σε θέση να αναγεννηθεί ο ιστός σωστά, αφήνοντας πίσω την ανομοιόμορφη υφή σε σχήματα γνωστά ως ουλές και ρυτίδες.

Στο BBSkin έχουμε αναφερθεί για τα οφέλη του microneedling. Η θεραπεία μπορεί να βοηθήσει με τα πάντα, από τις ρυτίδες και τους σκούρους κύκλους κάτω από τα μάτια μέχρι τα ραγάδες, τον αποχρωματισμό της επιδερμίδας και την ενισχυμένη απορρόφηση των προϊόντων.

Ωστόσο, δεν έχουμε αναφέρει ποτέ τις λεπτομέρειες για το τι μπορεί να κάνει για τα σημάδια ακμής. Ωστόσο, αυτή η ελάχιστα επεμβατική, χωρίς κίνδυνο διαδικασία μπορεί να βοηθήσει με την εμφάνισή τους.
Μια μελέτη του 2015 σχετικά με την επίδραση του micro-needling στις ατροφικές ουλές ακμής έδειξε ότι οι ασθενείς παρουσίασαν αξιοσημείωτη κλινική βελτίωση στην εμφάνιση των ουλών τους μετά από μόλις τρεις μήνες θεραπειών.

Η λογική πίσω από αυτό έχει νόημα: Ένα αποστειρωμένο φυσίγγιο βελόνας μίας χρήσης, που συγκρατεί είτε 12 είτε 36 μικρο-βελόνες, γλιστράει στο δέρμα και προκαλεί μηχανικά μια μικρο βλάβη στο επιθυμητό βάθος που επιλέγεται για το δέρμα σας από τον ιατρό-αισθητικό σας.. Διασπά τις δέσμες κολλαγόνου στο ανώτερο στρώμα του χορίου, οι οποίες είναι υπεύθυνες για αυτές τις ανώμαλες ουλές. Διεγείρει επίσης τη διαδικασία επιδιόρθωσης ενισχύοντας άμεσα την παραγωγή περισσότερων αυξητικών παραγόντων, νέο κολλαγόνο & ελαστίνη. Το αποτέλεσμα? Πιο ομαλή υφή του δέρματος και του τόνου, καθώς και λιγότερο εμφανείς ουλές.

Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ;

Τυπικά μια σειρά 3-6, ανάλογα με την περιοχή. Ο επαγγελματίας φροντίδας της επιδερμίδας σας θα καθορίσει τελικά ένα πρόγραμμα θεραπείας με βάση τους μεμονωμένους στόχους και επιθυμίες σας. Οι θεραπείες συνήθως απέχουν σε διαστήματα 4 εβδομάδων. Οι ασθενείς με βαθιές ρυτίδες, προχωρημένες βλάβες από τον ήλιο, ραγάδες ή οποιουδήποτε τύπου ουλές απαιτούν συνήθως 6 για να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ποια είναι η μέθοδος εφαρμογής.

Το microneedling δημιουργεί μικροκάναλα τα οποία επιτρέπουν στους τοπικούς και τους ορούς να φθάσουν στις πραγματικές στοχευμένες περιοχές, παράγοντας ένα πολύ πιο αποτελεσματικό αποτέλεσμα.

Πόσο καιρό θα πάρει για μένα να δούμε αποτελέσματα από τη θεραπεία?

Οι περισσότεροι ασθενείς βλέπουν τα αποτελέσματα μετά την πρωτη συνεδρια. Είναι συνηθισμένο να αρχίζετε να βλέπετε πραγματικές αλλαγές ή θετικά αποτελέσματα μόλις 1-2 εβδομάδες μετά την πρώτη θεραπεία.

Αυτή η διαδικασία προκαλεί πολύ λιγότερες βλάβες στην επιδερμίδα από τα λέιζερ και άλλες θεραπείες, παρέχοντας ταχύτερη επούλωση και πολύ υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας για τα αποτελέσματα.

 

 

Στην ίδια κατηγορία
Laser αποτρίχωση: ποιά είναι η κατάλληλη ηλικία για να αρχίσεις;

Η απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με laser είναι μία ασφαλής μέθοδος που τείνει να αντικαταστήσει παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης (κερί, ξυράφι, ταινίες, κρέμες), οι οποίες υστερούν στην ποιότητα και τη μονιμότητα του αποτελέσματος. Σήμερα η αποτρίχωση με laser είναι η δημοφιλέστερη θεραπεία laser του δερματολογικού ιατρείου, καθώς αυξάνεται συνεχώς η ζήτηση και προστίθενται νέες ηλικιακές ομάδες, όπως […]

Σκουρόχρωμα σημάδια στο δέρμα…Καλώς ήρθες Μέλασμα!

Το μέλασμα είναι μια αβλαβής αλλά  ενοχλητική κατάσταση που προκαλεί σκουρόχρωμα σημάδια στο δέρμα σας.Οι ειδικοί πιστεύουν ότι το μέλασμα πιθανότατα συμβαίνει όταν τα μελανοκύτταρά (τα κύτταρα που παράγουν το χρώμα στο δέρμα σας) αρχίζουν να υπερ-παραγουν μελανίνη. Το αποτέλεσμα: Καφέ ή γκρίζα-καφέ μπαλώματα που αρχίζουν να χαλάνε την εικόνα του δέρματος σας. Το μέλασμα […]

Aντηλιακό μετά την αποτρίχωση με Laser

Δεν είναι μυστικό ότι πρέπει κανείς να αποφεύγει τον άμεσο ήλιο όσο το δυνατόν περισσότερο μετά την αποτρίχωση με λέιζερ. Φυσικά, δεν είναι πάντα δυνατό να το κάνουμε. Ειδικά αν η περιοχή που εφαρμόστηκε το Laser  είναι το πρόσωπό σας. Δεν είναι πάντα δυνατό να αποφύγετε τον άμεσο ήλιο τόσο πριν όσο και μετά από […]

Βλεφαροπλαστική με Plasma Laser!

Κατ’ αρχήν να εξηγήσουμε τι είναι το «πλάσμα». Πρόκειται για μία ενεργειακή μορφή της ύλης, που δεν μοιάζει να είναι ούτε αέρια, ούτε υγρή, ούτε και στερεή! Είναι όμως επιστημονικά τεμκηριωμένη και υπάρχει για να εξαφανίσει όποια περίσσεια δέρματος υπάρχει πάνω στο σώμα μας! Η συσκευή Laser Plasmage που έχουμε στο ιατρείο μας παράγει το […]

Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;
Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του Profhilo και των fillers;