Μετά από τόσες δεκαετίες η αποτρίχωση με Laser παραμένει κορυφαία επιλογή για τη απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα μέρη του σώματος που εμφανίζουμε τριχοφυΐα με απόλυτη ασφάλεια.

Το laser ουσιαστικά είναι ενισχυμένο μονοχρωματικό φως που προκαλεί επιλεκτική φωτοθερμόλυση στον θύλακα της τρίχας καταστρέφοντας μόνο αυτόν. Δεν ενέχει κινδύνους καθώς δεν επηρεάζει το δέρμα, εσωτερικά όργανα, ή αδένες στην περιοχή της μασχάλης.

Η ακίνδυνη δέσμη φωτός του LASER Αλεξανδρίτη δρα επιλεκτικά στη ρίζα της τρίχας, αφήνοντας άθικτη την επιδερμίδα. Είναι η μόνη κατάλληλη μέθοδος ακόμα και για τις μεγάλες περιοχές, όπως τα πόδια και την πλάτη.

Είναι η πλέον ενδεδειγμένη μέθοδος αποτρίχωσης για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τις σκουρόχρωμες-μεσογειακές επιδερμίδες. Απαιτεί ελάχιστες και σύντομης διάρκειας επισκέψεις.

Τι αποτελέσματα έχει το Laser Αλεξανδρίτη;

Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη υπερτερεί έναντι των άλλων μεθόδων, τόσο σε ασφάλεια όσο και σε αποτελεσματικότητα. Μετά το πέρας των πρώτων συνεδριών είναι ορατό το αποτέλεσμα της εξάλειψης της τριχοφυΐας σε ποσοστό 50%.Στις 8 συνεδρίες έχουμε ολική και ΜΟΝΙΜΗ καταστροφή των θυλάκων σε ποσοστό 90%.

Θεραπείες