Η αποτρίχωση στο μπικίνι είναι από τις δημοφιλέστερες θεραπείες μεταξύ των γυναικών με εξαιρετικά αποτελέσματα.Οι απορίες πολλές…πονάει; τι πρέπει να κάνω πριν ή μετά την συνεδρία; πόσες συνεδρίες χρειάζονται;είναι ασφαλές;

Στο παρακάτω άρθρο απαντάμε σε όλες σας τις απορίες.

Πως γίνεται η αποτρίχωση με laser στο μπικίνι;

Η δέσμη φωτός του laser Αλεξανδρίτη απορροφάται επιλεκτικά από μελανίνη της τρίχας, αφήνοντας ανέπαφους τους γειτονικούς ιστούς. Συχνά μας ρωτάτε για τον κίνδυνο που εμπεριέχει σε περιοχές όπως τα γεννητικά όργανα ή η περιοχή της μασχάλης. Οι επιχώριοι λεμφαδένες βρίσκονται σε βαθύτερα στρώματα, όπου με τίποτα δε μπορεί να φτάσει το laser καθώς πηγαίνει επιλεκτικά μέχρι τη μελανίνη στους θύλακες των τριχών της εκάστοτε περιοχής.

Τι πρέπει να κάνετε πριν την συνεδρία με Laser;

Στην περιοχή που θα εφαρμόσουμε την θεραπεία με Laser Αλεξανδρίτη πρέπει να έχουμε ξυριστεί 1-2 ημέρες πριν ή η τρίχα στην περιοχή να έχει μήκος 1-3mm.Σε περίπτωση που η μέθοδος που χρησιμοποιούμε είναι κερί ή με αποτριχωτικη μηχανή πρέπει να έχουν περάσει 3 εβδομάδες από την τελευταία φορά.

Μετά την συνεδρία;

Μετα την συνεδρία καλό είναι να αποφεύγονται για κάποιες μέρες τα νάιλον εσώρουχα και να εφαρμόζουμε ενυδατική κρεμά.

Πονάει το laser στο μπικίνι;

Στο ιατρείο μας διαθέτουμε το πιστοποιημένο με CE και FDA laser Αλεξανδρίτη Motus Moveo AX το μοναδικό μηχάνημα παγκοσμίως με την καινοτόμο 100% ΑΝΩΔΥΝΗ κεφαλή Moveo. Πέρα όμως από την ανώδυνη κεφαλή διαθέτουμε και επιπλέον μηχανισμό ψύξης με κρύο αέρα ο οποίος ελαχιστοποιεί τον πόνο κατά την εφαρμογή.

Εγγυόμαστε ότι η αποτρίχωση στο μπικίνι με laser είναι κάτι που σίγουρα θα θέλετε να ξανακάνετε!

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ο μέσος όρος των συνεδριών είναι 8.Μετά τις 8 συνεδρίες με μεσοδιαστήμα 40 ημερών έχουμε ΟΡΙΣΤΙΚΗ και ΜΟΝΙΜΗ καταστροφή των θυλάκων σε ποσοστό 95%.

Πόσο διαρκεί μια συνεδρία;

Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας εξαρτάται από τις ανατομικές περιοχές που θα εφαρμοστεί το laser. Ενδεικτικά, η συνεδρία για laser αποτρίχωση στο πρόσωπο διαρκεί 5-10 λεπτά, στις περιοχές μπικίνι-μασχάλες 15 λεπτά και στην περιοχή των ποδιών 1-1.5 ώρα.

Ενημερωθείτε για τα πακέτα και τις προσφορές μας ΕΔΩ.

 

Θεραπείες