Εάν αναζητάτε μια αποτελεσματική μέθοδο για να ανανεώσετε και να συσφίξετε το δέρμα σας χωρίς χειρουργική επέμβαση, το νήμα PDO μπορεί να είναι η απάντηση που ψάχνετε.

Τα νήματα PDO είναι μια σύγχρονη τεχνική που χρησιμοποιείται στην ιατρική αισθητική για την σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος. Το PDO αναφέρεται στα “Πολυδιοξανόνη” νήματα, τα οποία είναι απόλυτα ασφαλή και βιοαπορροφήσιμα από τον οργανισμό μας.

Όταν τα νήματα εισέρχονται, η δερματική στρώση αντιδρά και ξεκινά ένας φυσιολογικός προστατευτικός μηχανισμός. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή του νέου κολλαγόνου και της ελαστίνης, των δύο ουσιών που υπεύθυνες για την πυκνότητα, την ελαστικότητα και την νεανική εμφάνιση του δέρματος μας.

Η εφαρμογή των νημάτων PDO είναι γρήγορη και ανώδυνη, με λίγο ή καθόλου χρόνο ανάρρωσης. Καθώς τα νήματα απορροφώνται σταδιακά από τον οργανισμό, τα αποτελέσματα είναι μακράς διάρκεια.

Ανακαλύψτε τις ευεργετικές ιδιότητες των νημάτων PDO και επιλέξτε μια εναλλακτική λύση για τη νεανική εμφάνιση που επιθυμείτε, χωρίς χειρουργική επέμβαση ή επιπλοκές.Και με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Θεραπείες