Η νέα και μοναδική συσκευή αποτρίχωσης λέιζερ Αλεξανδρίτη που χρησιμοποιεί μια εξειδικευμένη νέα τεχνολογία: Moveo. Ο λόγος για τον οποίο είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με αυτό είναι ότι το σύστημα Moveo, επιτρέπει την επιτυχή θεραπεία του ευρύτερου φάσματος τύπων δέρματος, χρωμάτων και υφών μαλλιών από όλα τα μέρη του σώματος και θεωρείται από τους δερματολόγους ως «το πιο αποτελεσματικό λέιζερ Αλεξανδρίτη αλλά σε μια νέα λειτουργία« χωρίς πόνο »!

Τύποι δέρματος

Το Moveo αντιμετωπίζει όλους τους τύπους φωτοτυπων από ανοιχτόχρωμο δέρμα έως σκούρο δέρμα, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος Type 6 (μαύρο δέρμα).

Παραδοσιακά, η αποτρίχωση με λέιζερ είναι κατάλληλη μόνο για τη θεραπεία της αποτρίχωσης σε ανοιχτόχρωμο δέρμα, καθώς το πιο σκούρο δέρμα περιέχει πολύ περισσότερο από την ίδια χρωστική ουσία που μπορεί να στοχευτεί και να υποστεί ζημιά από αυτό το μήκος κύματος.

Το νέο μας Laser έχει ξεπεράσει αυτό το ζήτημα μέσω της ανάπτυξης της τεχνολογίας Moveo και τώρα όλοι οι τύποι δέρματος όλων των χρωμάτων μπορούν να αντιμετωπιστούν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

 

Χρώματα μαλλιών

Το Moveo χρησιμοποιεί μήκος κύματος Αλεξανδρίτης 755nm που στοχεύει και αντιμετωπίζει με επιτυχία ακόμη και τα λεπτά, ανοιχτά καστανά μαλλιά που προηγουμένως ήταν πιο δύσκολο να αντιμετωπιστούν.

 

Χωρίς πόνο!

Παραδοσιακά, παρά το γεγονός ότι το λέιζερ Alexandrite είναι το πιο αποτελεσματικό για την αποτρίχωση με λέιζερ, μπορεί να είναι μια αρκετά δυσάρεστη θεραπεία σε σύγκριση με άλλες εναλλακτικές λύσεις. Η νέα μας τεχνολογία Motus Moveo βοηθά να ξεπεραστεί η δυσάρεστη πτυχή αυτής της θεραπείας αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο το λέιζερ αντανακλάται από το δέρμα, επιτρέποντας σε όλους τους πελάτες μας να λαμβάνουν «χωρίς πόνο» θεραπεία αποτρίχωσης με λέιζερ, με τα χρυσά πρότυπα ενός παραδοσιακού laser Αλεξανδρίτη.

 

Θεραπείες