Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη αγαπάει τον χειμώνα!

Κατ’ αρχάς γιατί δεν είναι μαυρισμένο το δέρμα,αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι τα αποτελέσματα είναι εξασφαλισμένα καλύτερα μιας και το laser είναι πολύ πιο επιτυχημένο στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία θα απολαύσετε ένα απαλό και λείο δέρμα, αποφεύγοντας την θυλακίτιδα (τρίχες που «γυρίζουν») που προκαλείται από την αποτρίχωση με κερί ή το ξύρισμα. Ιδιαίτερα για τις γυναίκες με έντονη θυλακίτιδα το Laser είναι η μοναδική, ιατρικώς ενδεδειγμένη θεραπεία.Επίσης,με τα τα laser Αλεξανδρίτη τελευταίας γενιάς η συνέδρια με Laser είναι εντελώς ανώδυνη και το ίδιο αποτελεσματική.

Αν ξεκίνησεις τις συνεδρίες τους χειμερινούς μήνες έχετε όλο τον χρόνο μέχρι το καλοκαιρί να πετύχεις μείωση της τριχοφυίας έως και 60%.Το δέρμα θα είναι απαλό και λείο και σίγουρα οι τρίχες δεν είναι κατι που θα σας απασχολήσει τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τι είναι η laser αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη;

Η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο για να απαλλαγεί κάποιος από ανεπιθύμητες τρίχες σε όλο του το σώμα. Το laser είναι μια δέσμη φωτός που απορροφάται επιλεκτικά από ορισμένα συστατικά του δέρματος (νερό, μελανίνη, αιμοσφαιρίνη). Χάρις στην υψηλή ενέργεια του laser τα κύτταρα της τρίχας καταστρέφονται και η ακτίνα προχωρά μέχρι τη ρίζα όπου και παρατηρείται η υψηλότερη συγκέντρωση μελανίνης. Η θέρμανση (200 °C) προκαλεί την καταστροφή του θύλακα της τρίχας. Συγκριτική μελέτη των αποτελεσμάτων μεταξύ των διαφόρων λέιζερ που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής εταιρείας αποδείχθηκε ότι τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα την είχε ο Αλεξανδρίτης και το δυοδικό λέιζερ. To laser μπορεί να εφαρμοστεί στις εξής περιοχές: πρόσωπο (άνω χείλος, πηγούνι, λαιμό, παρειές, φαβορίτες, μεσόφρυο, φρύδια), μασχάλες, στήθος, γραμμή κοιλιάς, μπικίνι, χέρια, πόδια (κνήμες, μηροί, γλουτοί), ράχη.

 

 

Θεραπείες