Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€
  • Αρχική
  • /
  • Blog
  • /
  • Δερμοαπόξεση…γιατί δεν είναι καθαρισμός προσώπου;

Δερμοαπόξεση…γιατί δεν είναι καθαρισμός προσώπου;

Τι είναι η δερμοαπόξεση; Η δερμοαπόξεση είναι μια μη επεμβατική διαδικασία που χρησιμοποιεί μικροσκοπικούς κρυστάλλους, κεφαλές από διαμάντια ή διάφορα υγρά για την απομάκρυνση του επιφανειακού στρώματος νεκρών κυττάρων του δέρματος. Όταν αφαιρείτε την κεράτινη στιβάδα ή το ανώτερο στρώμα του δέρματος, το σώμα το ερμηνεύει ως τραυματισμό. Στη συνέχεια αντικαθιστά γρήγορα τα χαμένα κύτταρα […]

Τι είναι η δερμοαπόξεση;

Η δερμοαπόξεση είναι μια μη επεμβατική διαδικασία που χρησιμοποιεί μικροσκοπικούς κρυστάλλους, κεφαλές από διαμάντια ή διάφορα υγρά για την απομάκρυνση του επιφανειακού στρώματος νεκρών κυττάρων του δέρματος.
Όταν αφαιρείτε την κεράτινη στιβάδα ή το ανώτερο στρώμα του δέρματος, το σώμα το ερμηνεύει ως τραυματισμό. Στη συνέχεια αντικαθιστά γρήγορα τα χαμένα κύτταρα του δέρματος με νέα, υγιή.
Γι αυτό παρατηρούμε μια λείανση σ το δέρμα και είναι κατάλληλη θεραπεία για ουλές ακμής και για ρυτίδες.

Είναι ασφαλής;
Ναί. Όπως με όλες τις θεραπείες που διεισδύουν στο δέρμα ή διαταράσσουν την επιφάνεια του δέρματος, αρκεί να γίνεται από επαγγελματία. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν τη δερμοαπόξεση αντι για peeling και θεραπεία με λέιζερ, επειδή είναι γενικά ασφαλέστερη και οικονομικότερη.

Λειτουργεί η δερμοαπόξεση;
Ανάλογα με το πόσες θεραπείες θα κάνετε, θα παρατηρήσετε μια αλλαγή στη επιφάνεια, την ελαστικότητα και την υφή του δέρματός σας. Οι περισσότεροι επαγγελματίες συστήνουν περίπου να γίνεται θεραπεία κάθε τέσσερις εβδομάδες τουλάχιστον 5-6 συνεδρίες.

Οφέλη από τη δερμοαπόξεση
Τα άτομα με ανομοιόμορφη χρωματισμό, λεπτές γραμμές και φραγμένους πόρους μπορούν να επωφεληθούν από μια σειρά θεραπειών δερμοαπόξεσης.
Η διαδικασία διεγείρει τη ροή του αίματος, η οποία αυξάνει τον μεταβολισμό των κυττάρων του δέρματος, η οποία βελτιώνει την ελαστικότητα και την υφή του δέρματος.

Έτσι, εάν έχετε ουλές, μπορεί να συμβάλει στη μείωση της εμφάνισης τους.

Ωστόσο, δεν συνιστάται αν έχετε δερματικές παθήσεις όπως ροδόχρου ακμή, έκζεμα, έρπη, λύκο, ανοικτές πληγές, ψωρίαση, εύθραυστα τριχοειδή αγγεία ή ευρεία ακμή. Αυτό μπορεί να ερεθίσει το δέρμα και να προκαλέσει περαιτέρω ξεμπλοκάρισμα.

Η δερμοαποξεση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τον καθαρισμό προσώπου με ατμό καθώς το μόνο που κάνει είναι να αφαιρεί επιφανειακά κύτταρα της επιδερμίδας.

Στην ίδια κατηγορία
Για να δείτε τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης με laser χρειάζεται ΣΥΝΕΠΕΙΑ!

Καθημερινά έρχονται σε εμάς περιστατικά που ακούμε να κάνουν 1-2 χρόνια Laser αποτρίχωσης και συνήθως η πρώτη τους κουβέντα είναι: «Κάνω 2 χρόνια κι έχω ακόμα τρίχες!».Το Laser αποτρίχωσης στοχεύει σε μια μείωση της τριχοφυΐας σε ΜΗ ορμονοεξαρτωμενες περιοχές σε ποσοστό 80%-90%. Η θεραπεία αποτρίχωσης με laser θεωρείται η πιο σύγχρονη, ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος […]

Αποτρίχωση laser ανδρες.Καθαρή πλάτη!

Οι περισσότεροι άνδρες έχουν τουλάχιστον ένα περιστατικό ερεθισμού μετα από αποτρίχωση της πλάτης με κερί. Ιδιαίτερα η ανδρική αποτρίχωση, απαιτεί προσοχή στην επιλογή της μεθόδου, ώστε να μην επιδεινωθεί η ανδρική τριχοφυΐα, λόγω των αυξημένων ανδρογόνων (αντρικές ορμόνες) και να μην εμφανιστεί θυλακίτιδα (τρίχες που γυρίζουν μέσα στο δέρμα), αφού η ανδρική τριχοφυΐα εμφανίζεται πυκνότερη, […]

Microneedling για Ουλές Ακμής και Ραγάδες…Aξίζει τον κόπο!

Οι καλλυντικές διαδικασίες δεν είναι τόσο ταμπού όσο ήταν – κυρίως επειδή δεν είναι τοσο επεμβατικά, δεν χρειάζονται χρόνο αποθεραπείας και έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα που είναι δύσκολο να βρεθεί ένας λόγος για να μην τα δοκιμάσεις. Το microneedling είναι μια τέτοια θεραπεία. Τι είναι το microneedling; Το Microneedling είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιεί μικροσκοπικές βελόνες […]

Αποτρίχωση με laser σε ξανθιές ή λευκές τρίχες, γίνεται;

To laser αποτρίχωσης βασίζεται στην απορρόφηση της ενέργειας από την μελανίνη της τρίχας και κατ επέκταση στον θύλακα της. Η βασική προϋπόθεση για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα είναι το χρώμα της τρίχας να είναι πιο σκούρο από το χρώμα του δέρματος. Με τα laser Αλεξανδριτη παλαιάς γενιάς η αποτρίχωση στις ανοιχτόχρωμες τρίχες ήταν σχεδόν αδύνατη. […]

Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;
Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του Profhilo και των fillers;