Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€
  • Αρχική
  • /
  • Blog
  • /
  • Για να δείτε τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης με laser χρειάζεται ΣΥΝΕΠΕΙΑ!

Για να δείτε τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης με laser χρειάζεται ΣΥΝΕΠΕΙΑ!

Καθημερινά έρχονται σε εμάς περιστατικά που ακούμε να κάνουν 1-2 χρόνια Laser αποτρίχωσης και συνήθως η πρώτη τους κουβέντα είναι: «Κάνω 2 χρόνια κι έχω ακόμα τρίχες!».Το Laser αποτρίχωσης στοχεύει σε μια μείωση της τριχοφυΐας σε ΜΗ ορμονοεξαρτωμενες περιοχές σε ποσοστό 80%-90%. Η θεραπεία αποτρίχωσης με laser θεωρείται η πιο σύγχρονη, ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος […]

Καθημερινά έρχονται σε εμάς περιστατικά που ακούμε να κάνουν 1-2 χρόνια Laser αποτρίχωσης και συνήθως η πρώτη τους κουβέντα είναι: «Κάνω 2 χρόνια κι έχω ακόμα τρίχες!».Το Laser αποτρίχωσης στοχεύει σε μια μείωση της τριχοφυΐας σε ΜΗ ορμονοεξαρτωμενες περιοχές σε ποσοστό 80%-90%.

Η θεραπεία αποτρίχωσης με laser θεωρείται η πιο σύγχρονη, ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος εξάλειψης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Τι είναι το Laser Αλεξανδρίτη;

Ένα laser Αλεξανδρίτη είναι ένας τύπος LASER (ενίσχυση φωτός από διεγερμένη εκπομπή ακτινοβολίας) που εκπέμπει φως υψηλής ενέργειας μέσω κρυστάλλου που ονομάζεται Αλεξανδρίτης. Καθώς το φως διέρχεται από το κρύσταλλο, παράγεται ακτίνα φωτός μήκους 755 nm.

Σημείωση: Το μήκος της δέσμης φωτός καθορίζει πόσο μακριά εισέρχεται στο δέρμα το λέιζερ.

Το χρώμα του φωτός από το laser Αλεξανδρίτη είναι κόκκινο. Η σύγχρονη γενιά laser Alexandrite με το νέο σύστημα MOVEO MOTUS AX της DEKA χρησιμοποιεί προχωρημένη και κλινικά ελεγμένη τεχνολογία προσφέροντας μακροχρόνια αποτελέσματα. Η μέθοδος είναι 100% ανώδυνη χάρη στην καινοτόμο κεφαλή Moveo και 100% ασφαλής και για πολύ σκούρους φωτοτυπους.

Πλεονεκτήματα Laser Αλεξανδριτη

Θεωρείται ως το πιο αποδοτικό laser για χρήση σε όλους τους τύπους τριχών και δέρματος.Το μήκος κύματος 755 nm του φωτός που εκπέμπεται από το Αλεξανδρίτη laser απορροφάται εύκολα από την μελανίνη (κύτταρα χρωστικής ουσίας) της τρίχας σας, γεγονός που προκαλεί την θερμότητα αυτών των κυττάρων και τελικά την καταστροφή τους.

Η laser αποτρίχωση εφαρμόζεται τόσο σε γυναίκες όσο και άνδρες, σε οποιαδήποτε περιοχή υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα του προσώπου και του σώματος (άνω χείλος, σημείο ένωσης φρυδιών, πιγούνι, στήθος, πλάτη, μπικίνι, πόδια, χέρια, κοιλιά κ.α).

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται με τη laser αποτρίχωση;

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας, στην πρώτη συνεδρία αποτρίχωσης με laser έχετε μείωση της τριχοφυΐας έως 25%. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται από 6 έως 8 συνεδρίες στις περιοχές που δεν θεωρούνται ορμονοεξαρτώμενες ώστε να επιτευχθεί τουλάχιστον 80% μείωση της τριχοφυΐας Επίσης ορισμένα σημεία του σώματος αντιδρούν στη θεραπεία σε λιγότερες συνεδρίες και άλλα σε περισσότερες.

Από τι εξαρτάται η αποτελεσματικότητα της αποτρίχωσης με laser;

Ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστείτε στη laser αποτρίχωση εξαρτάται και από τη συνέπεια που επιδεικνύετε στο ραντεβού με τον ειδικό. Αυτό συμβαίνει διότι η ανάπτυξη της τριχοφυΐας συντελείται σε 3 στάδια: το αναγενές, το καταγενές και το τελογενές στάδιο. Η αποτρίχωση με laser έχει το μέγιστο αποτέλεσμα όταν η συνεδρία (εφαρμογή) γίνεται τη στιγμή που οι τρίχες βρίσκονται στο αναγενές τους στάδιο, δηλαδή στη φάση της ανάπτυξης, ώστε να προκληθεί ατροφία στις ρίζες τους και να ανακοπεί ο κύκλος που οδηγεί στην επανέκφυσή τους. Λόγω του ότι το αναγενές στάδιο των τριχών έχει διαφορετική διάρκεια για κάθε περιοχή του σώματος και ποικίλλει από άτομο σε άτομο, για να πετύχουμε όλα τα τριχοθυλάκια σε αυτό το στάδιο που παράγουν τρίχα, οι πρώτες 3-4 συνεδρίες με laser θα πρέπει να γίνονται με χρονικό διάστημα μεταξύ τους από 40 έως 45 ημέρες και στη συνέχεια αυξάνουμε το μεσοδιάστημα σε συνεννόηση με τη θεραπεύτρια.  Μεταξύ των συνεδριών με laser, το δέρμα μένει καθαρό χωρίς καθόλου τριχοφυΐα.

Επίσης, ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστούν για ένα οριστικό αποτέλεσμα επηρεάζεται και από τυχόν ορμονικές διαταραχές (π.χ. πολυκυστικές ωοθήκες) που ίσως εμφανίζει μια γυναίκα, μέχρι το βαθμό ευαισθησίας της ορμονικής διέγερσης η οποία διαφέρει από περιοχή σε περιοχή και μεταξύ των ατόμων. Για παράδειγμα μία αυξημένη τοπική παραγωγή ανδρογόνων και εμφάνιση τοπικής υπερευαισθησίας στη δράση των ορμονών αυτών, μπορεί να οδηγήσει στην ανάγκη περισσότερων συνεδριών μεταξύ 2 ατόμων, αλλά ακόμα και μεταξύ 2 περιοχών του σώματος στο ίδιο άτομο (π.χ. στο πρόσωπο και τις γάμπες).

 

 

 

 

Στην ίδια κατηγορία
Πιτυριάση: Λευκή ή Ποκιλόχρους είναι τα σημάδια που αφήνει το καλοκαίρι

Λευκή πιτυριάση Η λευκή πιτυρίαση είναι μια πάθηση του δέρματος ,της οποίας τα ακριβή αίτια δεν είναι γνωστά. Ωστόσο, θεωρείται μια ήπια μορφή ατοπικής δερματίτιδας, δηλαδή μια μορφή εκζέματος. Η λευκή πιτυρίαση εκδηλώνεται με στρογγυλές ή ωοειδείς υπομελαχρωματικές (λευκές) κηλίδες διαμέτρου 0,5-2cm, αν και μπορεί στο σώμα να είναι μεγαλύτερες, ως 4cm. Κατά τη διάρκεια […]

Αποτρίχωση laser ανδρες.Καθαρή πλάτη!

Οι περισσότεροι άνδρες έχουν τουλάχιστον ένα περιστατικό ερεθισμού μετα από αποτρίχωση της πλάτης με κερί. Ιδιαίτερα η ανδρική αποτρίχωση, απαιτεί προσοχή στην επιλογή της μεθόδου, ώστε να μην επιδεινωθεί η ανδρική τριχοφυΐα, λόγω των αυξημένων ανδρογόνων (αντρικές ορμόνες) και να μην εμφανιστεί θυλακίτιδα (τρίχες που γυρίζουν μέσα στο δέρμα), αφού η ανδρική τριχοφυΐα εμφανίζεται πυκνότερη, […]

SUNSCREEN VS SUNBLOCK: 6 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Η αγορά που κάνουμε όλες μα όλες αυτή την περίοδο είναι το αντηλιακό. Και οι περισσότεροι έχουν ως μοναδικό κριτήριο την υφή. Αν είναι λάδι, κρέμα, λοσιόν, spray. Συμφωνούμε ότι η υφή είναι ένα πολύ βασικό κριτήριο αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Ποια είναι ακριβώς η διαφορά μεταξύ του sunscreen (αντιηλιακo) και sunblock; Tο sunscreen […]

Χημικό Peeling είναι τόσο αποτελεσματικό;

Τα χημικά peelings μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση του δέρματος. Τα πήλιγκ θα ανανεώσουν την εξωτερική στιβάδα του δέρματος (κερατίνη στιβάδα της επιδερμίδας) και θα βελτιώσουν κοσμετολογικά/αισθητικά το δέρμα το οποίο θα το νοιώθουμε και πιο λαμπερό, απαλό, φρέσκο και υγιές. Ποιος είναι καλός υποψήφιος για peeling; Γενικά, οι ανοιχτοχρωμοι ασθενείς είναι καλύτεροι υποψήφιοι για […]

Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;
Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του Profhilo και των fillers;