Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€
  • Αρχική
  • /
  • Blog
  • /
  • Microneedling για Ουλές Ακμής και Ραγάδες…Aξίζει τον κόπο!

Microneedling για Ουλές Ακμής και Ραγάδες…Aξίζει τον κόπο!

Οι καλλυντικές διαδικασίες δεν είναι τόσο ταμπού όσο ήταν – κυρίως επειδή δεν είναι τοσο επεμβατικά, δεν χρειάζονται χρόνο αποθεραπείας και έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα που είναι δύσκολο να βρεθεί ένας λόγος για να μην τα δοκιμάσεις. Το microneedling είναι μια τέτοια θεραπεία. Τι είναι το microneedling; Το Microneedling είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιεί μικροσκοπικές βελόνες […]

Οι καλλυντικές διαδικασίες δεν είναι τόσο ταμπού όσο ήταν – κυρίως επειδή δεν είναι τοσο επεμβατικά, δεν χρειάζονται χρόνο αποθεραπείας και έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα που είναι δύσκολο να βρεθεί ένας λόγος για να μην τα δοκιμάσεις. Το microneedling είναι μια τέτοια θεραπεία.

Τι είναι το microneedling;

Το Microneedling είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιεί μικροσκοπικές βελόνες για τη διάτρηση του δέρματος. Ξέρουμε, δεν είμαστε οπαδοί των βελόνων. Αλλά … μιλάμε για τόσο μικρές βελόνες που αυτό που νιώθεις είναι σαν να κάνεις ένα έντονο peeling.

Το Dermapen χρησιμοποιεί μια κεφαλή αποτελούμενη από μικροσκοπικές βελόνες (μιας χρήσης), το οποίο τις μετακινεί μέσα και έξω από το δέρμα με ρυθμό περίπου 1000 φορές ανά δευτερόλεπτο. Χρησιμοποιεί επίσης ένα σύστημα κατακόρυφης χορήγησης βελόνων, το οποίο του επιτρέπει να αντιμετωπίζει δύσκολα σημεία όπως γύρω από τα μάτια, τη μύτη και τα χείλη.

Αλλά γιατί θα θέλατε να τρυπήσετε το δέρμα σας με βελόνες;

Για δύο λόγους: Πρώτον, το dermapen δημιουργεί μίνι «τραυματισμούς» στο δέρμα, που αναγκάζουν το σώμα σας να ξεκινήσει την διαδικασία αναπλασης του δέρματος. Αυτό οδηγεί διαδοχικά στη δημιουργία αυξητικών παραγόντων που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο θηλοειδές στρώμα του δέρματος. Δεύτερον, αυτές οι «τρύπες» που δημιουργούνται από τις βελόνες δημιουργούν μικροκάναλα που επιτρέπουν στa προϊόντα που τοποθετούμε εμείς στην επιφανεια του δέρματος να απορροφήθουν αποτελεσματικότερα το δέρμα και να διεισδύσουν πιο βαθιά.

Το microneedling παράγει παρόμοια αποτελέσματα με την dermabrasion, τα λέιζερ και τα peelings, αλλά είναι πολύ λιγότερο επεμβατικo και δεν απαιτεί ξεφλούδισμα της επιδερμίδας.

Βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών (πόροι, επίσης), καθώς επίσης βελτιώνει την σύσφιξη του δέρματος.Οι ουλές ακμής θα επωφεληθούν από το microneedling, όπως και η συνολική υφή του δέρματος σας. Έχετε ραγάδες; Ναι, θα βοηθήσει επίσης να τα διορθώσετε.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Γενικά, θα χρειαστούν περίπου τέσσερις έως οκτώ εβδομάδες για να εμφανιστούν τα ορατά σημάδια αναζωογόνησης του δέρματος.Κάθε θεραπεία παράγει κολλαγόνο, έτσι τα αποτελέσματα είναι συσωρευτικά και όσο περισσότερες θεραπείες γίνονται, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα.To δέρμα σας,οι ουλές ακμής και οι ραγάδες παντα θα γινόνται καλύτερες και δεν θα επιστρέψουν ποτέ στην αρχική τους μορφή.

Υπάρχουν οποιεσδήποτε παρενέργειες από το δέρμα;

Αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που αγαπάμε σ αυτή τη θεραπεία.Το microneedling είναι επίσης μια από τις λίγες θεραπείες που είναι κατάλληλες για τη θεραπεία όλων των τύπων δέρματος.

 

 

Στην ίδια κατηγορία
Τι πρέπει να κάνω πριν τη συνεδρία με laser αποτρίχωσης Alexandrite;

Θα πρέπει να έχετε ξυριστεί Οι τρίχες στην περιοχή εφαρμογής του λέιζερ πρέπει να έχουν ξυριστεί μία ημέρα πριν την συνεδρία προς αποφυγή ερεθισμών. Εάν ζητηθεί από τον εφαρμογέα, οι τρίχες θα παραμείνουν αξύριστες. Επίσης η περιοχή που θα σαρωθεί με το laser δεν θα πρέπει να φέρει ερεθισμούς ή κοκκινίλες. Στο πρόσωπο δεν κάνετε […]

Ροδόχρους Ακμή: υπάρχει μόνιμη θεραπεία;

Η ροδόχρους ακμή ( Rosacea) αναφέρεται ως ακμή των ενηλίκων, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει μεγάλη σχέση με την ακμή που προσβάλλει συνήθως τους εφήβους. Η ροδοχρους νόσος είναι συχνή και εμφανίζεται και στα δυο φύλα συνήθως μετά την τέταρτη δεκαετία της ζωής. Τι είναι η ροδόχρους ακμή; Η ροδόχρους ακμή είναι μια συχνή διαταραχή […]

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ: ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ

Το καλοκαίρι πρέπει να θυμόμαστε για την ατελείωτη ηλιοφάνεια και τις ζεστές θερμοκρασίες, χωρίς να μας ενοχλούν τα τσιμπήματα.Το καλοκαίρι απολαμβάνουμε να περνάμε όλο τον ελεύθερο χρόνο μας έξω το ίδιο ακριβώς κάνουν και τα έντομα. Απολαμβάνουν να γυρνάνε γύρω γύρω και εμφανίζονται ιδιαίτερα το βράδυ ή όπου έχει νερό. Επειδή λοιπόν ποτέ δεν ξέρεις […]

Αποτελεσματική θεραπεία για barcode wrinkles ή αλλιώς ρυτίδες καπνιστού.

Συχνά ενοχλούν πολλούς από εμάς οι ρυτίδες που εμφανίζονται γύρω από το στόμα και πάνω από τα χείλη και είναι γνωστές σαν ρυτίδες καπνιστού επειδή εμφανίζονται συχνότερα στους καπνιστές.Άλλοτε εμφανίζονται μόνο κατά την σύσπαση των χειλιών και άλλοτε είναι μόνιμες. Θεραπεία με Plasmage Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε την επαναστατική θεραπεία Plasmage εδώ στο BBSkin! Αυτή […]

Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;
Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του Profhilo και των fillers;