Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€
  • Αρχική
  • /
  • Blog
  • /
  • Microneedling για Ουλές Ακμής και Ραγάδες…Aξίζει τον κόπο!

Microneedling για Ουλές Ακμής και Ραγάδες…Aξίζει τον κόπο!

Οι καλλυντικές διαδικασίες δεν είναι τόσο ταμπού όσο ήταν – κυρίως επειδή δεν είναι τοσο επεμβατικά, δεν χρειάζονται χρόνο αποθεραπείας και έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα που είναι δύσκολο να βρεθεί ένας λόγος για να μην τα δοκιμάσεις. Το microneedling είναι μια τέτοια θεραπεία. Τι είναι το microneedling; Το Microneedling είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιεί μικροσκοπικές βελόνες […]

Οι καλλυντικές διαδικασίες δεν είναι τόσο ταμπού όσο ήταν – κυρίως επειδή δεν είναι τοσο επεμβατικά, δεν χρειάζονται χρόνο αποθεραπείας και έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα που είναι δύσκολο να βρεθεί ένας λόγος για να μην τα δοκιμάσεις. Το microneedling είναι μια τέτοια θεραπεία.

Τι είναι το microneedling;

Το Microneedling είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιεί μικροσκοπικές βελόνες για τη διάτρηση του δέρματος. Ξέρουμε, δεν είμαστε οπαδοί των βελόνων. Αλλά … μιλάμε για τόσο μικρές βελόνες που αυτό που νιώθεις είναι σαν να κάνεις ένα έντονο peeling.

Το Dermapen χρησιμοποιεί μια κεφαλή αποτελούμενη από μικροσκοπικές βελόνες (μιας χρήσης), το οποίο τις μετακινεί μέσα και έξω από το δέρμα με ρυθμό περίπου 1000 φορές ανά δευτερόλεπτο. Χρησιμοποιεί επίσης ένα σύστημα κατακόρυφης χορήγησης βελόνων, το οποίο του επιτρέπει να αντιμετωπίζει δύσκολα σημεία όπως γύρω από τα μάτια, τη μύτη και τα χείλη.

Αλλά γιατί θα θέλατε να τρυπήσετε το δέρμα σας με βελόνες;

Για δύο λόγους: Πρώτον, το dermapen δημιουργεί μίνι «τραυματισμούς» στο δέρμα, που αναγκάζουν το σώμα σας να ξεκινήσει την διαδικασία αναπλασης του δέρματος. Αυτό οδηγεί διαδοχικά στη δημιουργία αυξητικών παραγόντων που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο θηλοειδές στρώμα του δέρματος. Δεύτερον, αυτές οι «τρύπες» που δημιουργούνται από τις βελόνες δημιουργούν μικροκάναλα που επιτρέπουν στa προϊόντα που τοποθετούμε εμείς στην επιφανεια του δέρματος να απορροφήθουν αποτελεσματικότερα το δέρμα και να διεισδύσουν πιο βαθιά.

Το microneedling παράγει παρόμοια αποτελέσματα με την dermabrasion, τα λέιζερ και τα peelings, αλλά είναι πολύ λιγότερο επεμβατικo και δεν απαιτεί ξεφλούδισμα της επιδερμίδας.

Βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών (πόροι, επίσης), καθώς επίσης βελτιώνει την σύσφιξη του δέρματος.Οι ουλές ακμής θα επωφεληθούν από το microneedling, όπως και η συνολική υφή του δέρματος σας. Έχετε ραγάδες; Ναι, θα βοηθήσει επίσης να τα διορθώσετε.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Γενικά, θα χρειαστούν περίπου τέσσερις έως οκτώ εβδομάδες για να εμφανιστούν τα ορατά σημάδια αναζωογόνησης του δέρματος.Κάθε θεραπεία παράγει κολλαγόνο, έτσι τα αποτελέσματα είναι συσωρευτικά και όσο περισσότερες θεραπείες γίνονται, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα.To δέρμα σας,οι ουλές ακμής και οι ραγάδες παντα θα γινόνται καλύτερες και δεν θα επιστρέψουν ποτέ στην αρχική τους μορφή.

Υπάρχουν οποιεσδήποτε παρενέργειες από το δέρμα;

Αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που αγαπάμε σ αυτή τη θεραπεία.Το microneedling είναι επίσης μια από τις λίγες θεραπείες που είναι κατάλληλες για τη θεραπεία όλων των τύπων δέρματος.

 

 

Στην ίδια κατηγορία
Αποτρίχωση laser ανδρες.Καθαρή πλάτη!

Οι περισσότεροι άνδρες έχουν τουλάχιστον ένα περιστατικό ερεθισμού μετα από αποτρίχωση της πλάτης με κερί. Ιδιαίτερα η ανδρική αποτρίχωση, απαιτεί προσοχή στην επιλογή της μεθόδου, ώστε να μην επιδεινωθεί η ανδρική τριχοφυΐα, λόγω των αυξημένων ανδρογόνων (αντρικές ορμόνες) και να μην εμφανιστεί θυλακίτιδα (τρίχες που γυρίζουν μέσα στο δέρμα), αφού η ανδρική τριχοφυΐα εμφανίζεται πυκνότερη, […]

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική: πριν και μετά την θεραπεία.

Η νέα μέθοδος αναίμακτης βλεφαροπλαστικής χωρίς τομές, αναισθητικές βελόνες, ράμματα, πόνο και χειρουργικές αίθουσες ήρθε για να διορθώσει άμεσα την πτώση του άνω βλεφάρου ή τις σακούλες κάτω απ’ τα μάτια. Η κλασική χειρουργική μέθοδος βλεφαροπλαστικής ήταν έως τώρα ο μοναδικός τρόπος για να ανανεώσουμε το βλέμμα μας. Χάριν στην εξέλιξη της τεχνολογίας και της […]

Ανώδυνη αποτρίχωση με laser μπικίνι

Η σωστή επιλογή για την κατάλληλη μέθοδο αποτρίχωσης για αυτή την περιοχή είναι πολύ σημαντική. Η αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη, στην περιοχή του μπικίνι, αποτελεί την καλύτερη επιλογή καθώς προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα, σχεδόν ανώδυνα και χωρίς παρενέργειες. Πόσο ασφαλής είναι; Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη στην περιοχή του μπικίνι είναι απόλυτα ασφαλής. Η δέσμη του laser απορροφάτε και καταστρέφει μόνο τον θυλάκα […]

Καθαρισμός προσώπου βασικό στάδιο στην πρόληψη της ακμής

Η ακμή μπορεί να ξεκινήσει ή να βρεθεί σε έξαρση κατά την προεφηβική, συνηθέστερα στην εφηβική ή και τη νεαρή ενήλικη ηλικία, ωστόσο, μπορεί να παρουσιαστούν υποτροπές αργότερα, ακόμα και σε ηλικία 30 ή 40 ετών! Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις που τότε πρωτοεμφανίζεται ακμή. Επομένως το να περιμένουμε να «ξεθυμάνει» η ακμή και να πιστεύουμε ότι […]

Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;
Ενέσιμη μεσοθεραπεία με πιστόλι
Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ του Profhilo και των fillers;