Η αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος για απαλλαγή της τριχοφυΐας με ΜΟΝΙΜΑ αποτελέσματα.Οι συνεδρίες ,για να φτάσουμε το επιθυμητό, αποτέλεσμα είναι κατά μέσο όρο 8 συνεδρίες ανά 40 ημέρες.

Διαδικασία

O χειριστής σαρώνει με το laser όλη την περιοχή, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα σύστημα ψύξης, ώστε να γίνεται ακόμα πιο ανώδυνη η διαδικασία. Το λέιζερ αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη εκπέμπει μια δέσμη φωτός η οποία απορροφάται επιλεκτικά από την μελανίνη της τρίχας, καταστρέφοντας τον θύλακά της χωρίς να βλάψει τους γύρω ιστούς.Στο ιατρείο μας διαθέτουμε και τον πρώτο 100% ανώδυνο λέιζερ Αλεξανδρίτη.

Πότε πέφτουν οι τρίχες μετά την εφαρμογή laser;

Στις περιοχές που δεν έχουμε χρησιμοποιήσει πιο πριν ξυράφι ,ώστε να έχει αγριέψει η τρίχα, η περιοχή είναι καθαρή κατευθείαν μετα την εφαρμογή.Συνήθως αυτές οι περιοχές είναι τα χέρια και το πρόσωπο. Στα υπόλοιπα μέρη του σώματος χρειάζονται γύρω στις 10-19 μέρες για να πέσουν οι τρίχες και να καθαρίσει η περιοχή.

Στο BBSKIN προσφέρουμε σε κάθε συνεδρία λέιζερ μια επαναληπτική συνεδρία εντελώς δωρεάν σε 15 ημέρες από την αρχική   γιατί υπάρχει κι ένα ποσοστό 2% που δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται στην μέθοδο για άγνωστους λόγους.

Με αυτό τον τρόπο είμαστε σίγουροι ότι έχουμε αγγίξει το 100% της θεραπείας στην περιοχή.

Μάθετε τις προσφορές και τα πακέτα για την αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη ΕΔΩ.

 

Θεραπείες