Μεσοθεραπεία με την Τεχνολογία των Πεπτιδίων

Τα βιομημιτικά πεπτίδια αναπληρώνουν τα ίδια δομικά συστατικά του δέρματος που λόγο της βιολογικής γήρανσης και περιβαλλοντικων παραγόντων, ο οργανισμός μας δεν παράγει στην ίδια ποσότητα. Με τη δύναμη των πεπτιδίων αντικαθιστούμε την κλασική μεσοθεραπεία με μια πιο αποτελεσματική και άμεση διαδικασία που μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο, το σώμα και το τριχωτό της κεφαλής.

Τα πεπτίδια είναι αλυσίδα αμινοξέων που προσομοιώνουν την δράση των πρωτεϊνών στο δέρμα. Είναι ευφυή μόρια επειδή είναι ικανά να παράγουν μηχανισμούς ενεργοποίησης που εμπλέκονται στη σύνθεση ινών κολλαγόνου και ελαστίνης και είναι ικανά να εκτελούν πολλές βιολογικές επιδράσεις στο δέρμα ώστε να αναστρέψουν τη διαδικασία της γήρανσης.

Σε τι υπερέχει η μεσοθεραπεία με τα βιομιμητικά πεπτίδια;

Τα βιομιμητικά πεπτίδια ως δομικά συστατικά του ίδιου του δέρματος επιτρέπουν τη μεταφορά και απελευθέρωση εξαιρετικά μεγάλης ποσότητας ενεργών συστατικών σε συνεδρίες πολύ λιγότερες σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεσοθεραπείες.

Αποτελούν την πιο ήπια ασφαλή εναλλακτική επιλογή, από τις κατηγορίες ενεργών συστατικών στην αισθητική και έχουν καλύτερη σταθερότητα και αποτελεσματικότητα.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Απαιτούνται από 2 έως 4 συνεδρίες για ολοκληρωτικά αποτελέσματα, καθώς η ποσότητα των ενεργών πεπτιδίων που περιέχονται στο υαλουρονικό οξύ, είναι εξαιρετικά μεγάλη.

Τα πεπτίδια σαν έξυπνοι διαμεσολαβητές, επιταχύνουν μια σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις για το πρόσωπο.

  • αποκαθιστά την χαλάρωση του δέρματος
  • αναζωογονεί την επιδερμίδα
  • αντιμετωπίζει οιδήματα και μαύρους κύκλους ματιών
  • λευκαίνει την επιδερμίδα
  • ανορθώνει πεσμένα βλέφαρα
  • αντιγήρανση

Στο BBSkin οι εταιρείες που χρησιμοποιούμε για την μεσοθεραπεια είναι η Mesoesthetic και Dermaheal.

 

Θεραπείες