Θεραπεία Ματιών για Μαύρους κύκλους/Οιδήματα

Η ολοκαίνουργια περιοφθαλμική θεραπεία από τη mesoestetic είναι μια καινοτόμος προσέγγιση που συνδυάζει μεσοθεραπεία ματιών και  περιοφθαλμικό peeling. Η μέθοδος είναι αποτελεσματική για τη μείωση των ρυτίδων, της υπερμελάγχρωσης και της πτώσης των βλεφάρων και τα πρηξίματα στην περιοχή των ματιών.

 Στο πρώωτο στάδιο της θεραπείας εφαρμόζουμε το ειδικό Periocular Peel για την περιοχή των ματιώνΤο Peeling ματιών περιέχει ένα μοναδικό συνδυάσμο οξέων όπως το  αζελαϊκό οξύ, σαλικυλικό οξύ, γαλακτικό οξύ, ρεσορκινόλη, κιτρικό οξύ και φυτικό οξύ.

 Στο δεύτερο στάδιο της θεραπείας,η μεσοθεραπεία ματιών είναι μια σύνθεση από εκχύλισμα γλυκού τριφυλλιού και Ρουτίνη που δρα στην αύξηση της μικροαγγειακής ροής και τη μείωση της κατακράτησης υγρών. Ενισχύει την αποστράγγιση της λέμφου ώστε να μειώθει το οιδηματα (σακούλα)στην περιοχη.

Η θεραπεία ματιών για ρυτίδες,μαύρους κύκλους και οιδήματα χρειάζεται  3-6 συνεδρίες, με εφαρμογή του peeling ακολουθούμενη από την  μεσοθεραπεία.Η περιοχή εφαρμογής περιλαμβάνει: άνω βλέφαρο, εξωτερική γωνία του ματιού (πόδι της χήνας) και κάτω βλέφαρο.

Υπάρχει άμεση λάμψη της περιοχής, με βελτίωση των ρυτίδων, της χαλάρωσης και της μελάγχρωσης να γίνονται ορατές από την 3η εβδομάδα και μετά.

Θεραπείες