Δωρεάν αποστολή πάνω από 100€

Ψείρες Εφηβαίου – Φθειρίαση

Η ψείρα του εφηβαίου είναι ένα παράσιτο – έντομο που εντοπίζεται στην τριχωτή περιοχή του εφηβαίου, του θώρακα, των μασχαλών, του προσώπου (γένια) και των βλεφαρίδων του άνω βλεφάρου. Πως μεταδίδεται η ψείρα του εφηβαίου; Η φθειρίαση του εφηβαίου ανήκει στα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα διότι οι ψείρες του εφηβαίου μεταδίδονται μετά  από σεξουαλική επαφή. Μπορούν επίσης να μεταδοθούν όταν […]

Η ψείρα του εφηβαίου είναι ένα παράσιτο – έντομο που εντοπίζεται στην τριχωτή περιοχή του εφηβαίου, του θώρακα, των μασχαλών, του προσώπου (γένια) και των βλεφαρίδων του άνω βλεφάρου.

Πως μεταδίδεται η ψείρα του εφηβαίου;

Η φθειρίαση του εφηβαίου ανήκει στα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα διότι οι ψείρες του εφηβαίου μεταδίδονται μετά  από σεξουαλική επαφή. Μπορούν επίσης να μεταδοθούν όταν κάποιος χρησιμοποιήσει το ίδιο κρεβάτι, τα ίδια κλινοσκεπάσματα, τις ίδιες πετσέτες με κάποιο άτομο που πάσχει από φθειρίαση (ψείρες) του εφηβαίου.

Ποια είναι τα συμπτώματα της φθειρίασης (ψείρες) του εφηβαίου; 
 
Οι ψείρες στην γεννητική περιοχή προκαλούν κνησμό (φαγούρα). Επίσης μπορεί να είναι ορατές στην γεννητική περιοχή.

Πως θεραπεύεται η φθειρίαση (ψείρες) του εφηβαίου

  • Υπάρχουν πολλά αποτελεσματικά φάρμακα που φονεύουν τις ψείρες. Μετά από την εφαρμογή της θεραπεία τα αυγά – κόνιδες που είναι προσκολλημένα στις τρίχες πρέπει να απομακρυνθούν με τα δάκτυλα, μια λαβίδα ή το ειδικό χτενάκι.
  • Μετά από κάθε θεραπεία ο ασθενής αλλάζει εσώρουχα και ρούχα.
  • Επειδή οι ψείρες ή οι κόνιδες – αυγά μπορεί να παραμένουν σε ρούχα, πετσέτες, κλινοσκεπάσματα, αυτά που χρησιμοποιήθηκαν 2-3 ημέρες πριν την θεραπεία, πλένονται σε πλυντήριο στο καυτό πρόγραμμα και σιδερώνονται ή στέλνονται για στεγνό καθάρισμα. Εναλλακτικά μπορούν  να κλειστούν σε μια πλαστική σακούλα για 2 εβδομάδες.​ Η θεραπεία επαναλαμβάνεται μετά από 9-10 ημέρες

 

Τελευταία προϊόντα
Δείτε τα τελευταία προϊόντα μας
Θεραπείες
Υπηρεσίες
Προϊόντα
Blog
Πίσω στο κεντρικό μενού
Τι είναι τα Skinboosters;
Πόση διάρκεια έχει το Botox;
Τι είναι το νήμα PDO;
Εξωσώματα VS PRP Βλαστοκυττάρων
Γιατί να επιλέξετε Rf Fractional Microneedling ;
Θυλακίτιδα: η λύση είναι το Laser Αλεξανδρίτη!
NANOSOFT ™ EYE BOOST
10 συχνές ερωτήσεις για την μεσοθεραπεία
Τι είναι αλήθεια τελικά για το microneedling;